Apple oficiálně otevírá aplikaci Find My třetím stranám

Apple oficiálně otevírá aplikaci Find My třetím stranám
2021-04-09T18:00:14+02:00
• 9. 4. 2021

Zdroj: Apple

Zhruba rok vás informujeme o tom, že Apple chystá novinku v podobě AirTags. Dokonce jsme se o tomto produktu bavili v našem podcastu Pod Zlatou Lampou. První zmínky o AirTags byly objeveny už v iOS 13, a přesto jsme se produktu ani vloni nedočkali. 

Apple se otevřel třetím stranám

Novinka pro nalezení vašich věcí má dorazit už letos. V praxi by se mělo jednat o jakýsi chytrý přívěšek, prostřednictvím kterého budete moci najít například své klíče, a to přes mobilní aplikaci Find My. Samozřejmě tímto přívěškem budete moci dohledat i jiné předměty, jako je například peněženka, batoh a další. Stejně tak se máme dočkat nějakého zařízení umožňující rozšířenou realitu (AR). Může se tak jednat o chytré brýle, o kterých se již delší dobu také spekuluje.

Find My 2 857x627x

Zdroj: Apple

A že se AirTags skutečně blíží dokazuje poslední zahraniční zpráva. Konkrétně Apple oficiálně oznámil zahájení podpory používání své aplikace Find My třetím stranám. Find My se historicky používá k vyhledání iPhonů, iPadů a dalších produktů Apple. Nyní lze funkci Find My použít k vyhledání produktů jiných výrobců, které se integrují s aplikací. Například skrze aplikaci budete moci lokalizovat své elektrokolo, sluchátka a další produkty, které denně používáte. 

Budeme ale muset chvíli počkat, než výrobci třetích stran budou schopni své produkty pro tuto podporu připravit. Je ale jasné, že Apple má konečně s aplikaci Find My daleko větší plány. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat