Aplikace iTest promění váš iPhone v Samsung s ochutnávkou Androidu

Aplikace iTest promění váš iPhone v Samsung s ochutnávkou Androidu
2021-04-09T15:00:40+02:00
• 9. 4. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

S rostoucím podílem Apple na trhu s mobilními telefony se Samsung rozhodl jeho uživatele tak trochu navnadit na to, jaké by to bylo přejít na jejich značku telefonů. A proto přišel s aplikací iTest, která má za úkol stávající Apple uživatele tak trochu navnadit.

iTest: Samsung ve vašem iPhonu

Aplikace v podstatě vytváří emulované prostředí, které běží na telefonech od Samsungu. Aplikaci není nutné instalovat. Stačí pouze na stránkách itest.nz naskenovat QR kód a v prohlížeči přidat zástupce na plochu. Přes tohoto zástupce se pak již spustí emulace systému One UI. Nečekejme ale, že se bude jednat o prostředí se všemi funkcemi. Emulace má pouze ukázat, jak prostředí funguje a je doplněno o různé ukázkové animace toho, jak fungují jednotlivé aplikace, nebo fotoaparát a podobně. V prostředí fungují i ukázkové notifikace, nebo ukázkový hovor.

Screenshot 10 955x702x

Zdroj: Samsung

Samsung tak chce ukázat možnosti o které uživatelé Apple „přicházejí“. Graficky a funkčně je prostředí docela dobře doladěné. Na modelu iPhone XS, na kterém jsme aplikaci zkoušeli, vše funguje hladce a bez sekání. Otázkou je, jak bude emulace fungovat na starších a méně výkonných zařízeních. To, zdali se Samsungu podaří tímto marketingovým tahem nějaké uživatele přetáhnout k sobě, je otázkou.

samsung iTest 4000x2000x

Zdroj: Samsung

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat