Realme Buds Air 2 Neo přichází s aktivním potlačením šumu a rychlým nabíjením

Realme Buds Air 2 Neo přichází s aktivním potlačením šumu a rychlým nabíjením
2021-04-09T13:30:23+02:00
• 9. 4. 2021

Zdroj: Realme

1

Spolu s novými telefony C21 a C25 společnost realme představila také nová bezdrátová sluchátka Buds Air 2 Neo. Jedná se tedy o nástupce Buds Air Neo, takže nabízí aktivní potlačení šumu a řadu dalších skvělých funkcí. 

Buds Air 2 Neo

Velmi jmenovitě zde máme čip Realme R2 spolu s podporou nejnovější verze Bluetooth 5.2. Sluchátka používají 10mm ovladače Bass Boost Driver, nový režim Bass Boost+, který dokáže poskytnout hlubší basy a jasnější stereo. 

Buds Air 2 Neo

Zdroj: Realme

Sluchátka mají na svém povrchu dotykovou plochu, která slouží pro ovládání přehrávače. Mimo jiné zde máme herní režim s velmi nízkou latencí a slušnou výdrž baterie – výrobce uvádí až 28 hodin při použití dobíjecího pouzdra; bez pouzdra sluchátka vydrží pět hodin. Výrobce však implementoval rychlé nabíjení, takže za pouhých 10 minut získáte 3 hodiny přehrávání. 

Buds Air 2 Neo mají ochranu IPX5, takže se nemusíte bát, že byste sluchátka během sportování například utopili v potu. Realme Buds Air 2 Neo bude v prodeji v barvách Active Black a Calm Grey. Cena sluchátek bude činit přibližně 53 dolarů, tj. cca 1 160 Kč bez DPH. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Filda1100 Kmoch

VIP 9. 4. 2021, 14:20

Co to znamená když je napsáno,,vlastník tohoto webu zakázal přístup k tomuto webu číslu autonomního systému na kterém je vaše adresa“?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat