OnePlus Gaming Triggers jsou nová externí tlačítka pro vylepšení mobilního hraní

OnePlus Gaming Triggers jsou nová externí tlačítka pro vylepšení mobilního hraní
2021-03-26T09:30:52+02:00
• 26. 3. 2021

Zdroj: OnePlus

OnePlus před pár dny představilo světu své nové smartphony OnePlus 9 a OnePlus 9 Pro, společně s nimi také navíc společnost uvedla své první chytré hodinky OnePlus Watch. Je zcela pochopitelné, že tato zařízení si získala nejvíce pozornosti, mimo jiné však OnePlus představilo také příslušenství zejména pro mobilní hráče v podobě OnePlus Gaming Triggers.

Lepší herní zážitek pro ty, kdo nechtějí ROG Phone 5

Jak je jasně patrné již z názvu, tato tlačítka slouží zejména pro vylepšený zážitek z mobilního hraní. OnePlus tímto dodatečným příslušenstvím tak jde přímo proti ROG Phone 5 od Asusu, který taktéž nabízí obdobně herní doplňky.

Large 1 1920x840x

Zdroj: OnePlus

OnePlus uvádí, že není potřeba žádné párování či připojování k zařízení. Stačí pouze nacvaknout na váš smartphone, nastavit místo pro tlačítka a o zbytek se postarají kapacitní dotykové plošky. Tlačítka mají pouze jedno omezení, a tím je maximální šířka zařízení 11,5 mm. Dle tvaru a umístění jsou tak tlačítka ideální zejména pro střílecí hry z pohledu první osoby, jako Call of Duty Mobile, PUBG, což potvrzuje i samo OnePlus. Tlačítka jsou dle slov výrobce kompatibilní také pro závodní hry jako Real Racing či Grid Autosport.

Large 3 1920x840x

Zdroj: OnePlus

Jelikož jsou tlačítka uchycena přímo na tělo smartphonu, výrobce doporučuje použít alespoň ochranné pouzdro, ideálně v kombinaci s ochranným sklem displeje. OnePlus Gaming Triggers nebudou ani příliš drahá, jejich startovací cena začíná na hranici 9,99 liber, nebo 14 dolarů.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat