Smarty Happy Week: výprodej skladů zahájeno! sponzorovaný článek

Smarty Happy Week: výprodej skladů zahájeno! [sponzorovaný článek]
2021-02-26T14:56:27+02:00
• 26. 2. 2021

Internetový obchod Smarty přichází s další akcí, která potrvá pouze do konce tohoto týdne. Užít si budete moci slevy na mobilní telefon, příslušenství, audio, chytrou domácnost a na mnoho dalších kategorií. Smarty totiž vyprodává své sklady. Najděte si to své a ušetřete i tisíce korun. Pouze do 28.2. nebo do vydání zásob. A na co můžete třeba narazit za sníženou cenu?

Smarty: Lamax C6 autokamera

Trávíte v autě spoustu času nebo prostě jen občas někam vyjedete? Ať tak nebo tak, autokamera je skvělým prostředkem, jak dokázat policii i pojišťovně, kdo může za nehodu. Záznam však musí být kvalitní, aby šli přečíst i čísla na SPZ nebo dopravní značky. LAMAX C6 právě z toho důvodu natáčí kvalitní videa v opravdovém FullHD rozlišení při 30 snímcích za sekundu. To znamená, že záznam bude plynulý a budou vidět i rychle se pohybující předměty.

Smarty Smarty

Kamera do auta LAMAX C6 ohlídá každý kilometr. Natáčí FullHD video, má úhel záběru 140°, fotí v 5 Mpx, podporuje karty microSD až do 32 GB a má spoustu funkcí. Zakoupit si ji můžete za 1 590 Kč. Pokud zadáte kupón HW15, dostanete 15% slevu. Kupujte ZDE

Bezdrátová sluchátka za tři stovky

Sluchátka QCY 1C používají nejnovější Bluetooth 5.0 s kodeky SBC a AAC. Pátá generace Bluetooth poskytuje kvalitní přenos zvuku s nízkým energetickým nárokem. Díky tomu vydrží sluchátka hrát 4 hodiny na jedno nabití a v kombinaci s nabíjením v pouzdru prodloužíte výdrž o dalších 15 hodin. Zcela bezdrátová sluchátka QCY T1C mají odolnost IPX4 a zabudované mikrofony pro vyřízení hovorů. 

Smarty

Zakoupit si sluchátka můžete za 289 Kč z původních 990 Kč. Kupujte ZDE

Amazfit GTS 2 mini 

Stylové, chytré, užitečné hodinky Amazfit GTS 2 mini. Pro lidi v pohybu, kteří rádi nosí stylové doplňky a zároveň ocení chytré a zdravotní funkce. Ženy zaujme užitečné monitorovaní cyklů. Vhod přijde always-on displej, který neustále ukazuje čas. A také potěší výdrž až 14 dnů na jedno nabití. 

Smarty Smarty

Chytré hodinky Amazfit GTS 2 mini nabízejí až 70+ sportovních režimů, měření aktivity, 24/7 měření tepu, okysličení krve, ženské cykly, monitoring stresu. Dále 1,55“ AMOLED always-on displej, až 14denní výdrž na jedno nabití a samozřejmě notifikace ze smartphonu. Novinkou je integrovaný hlasový asistent Amazon Alexa.

Zakoupit si hodinky můžete za 2 290 Kč z původních 2 490 Kč. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat