Online hry pouze pro váš prst! sponzorovaný článek

Online hry pouze pro váš prst! [sponzorovaný článek]
2021-02-03T11:31:26+02:00
• 3. 2. 2021

V dnešní době internetu a technologií je zcela běžné, že naším nejlepším kamarádem je telefon. Ten, kdo nemá dotykový telefon, je ve 21. století vnímán stejně divně, jako když člověk z České republiky v osmdesátkách řekl, že právě přicestoval z dovolené z Bahamských ostrovů.

Dříve mělo každé dítě místo telefonu Tetris a pak Gameboy. Dnes můžou hrát hry na svém mobilu i dospělí a klidně z toho i zbohatnout. Například na webu https://nomini.com/cs/ si můžete zahrát tolik různých her, že máte o zábavu na každý zimní večer postaráno.

Online hry

Online hry se velmi rozmohly právě díky dotykové technologii, protože v té chvíli získaly nový rozměr. Bylo to zkrátka něco jiného. Ovládání prstem je dnes tak běžné a intuitivní, že již děti, které ještě vůbec neumí mluvit, to umí častokrát lépe než samotní rodiče. 

Poté, co se podchytila bezpečnost online her a rozšířily se možnosti vkladů a výběrů, vzniklo mnoho online kasin dimenzovaných výhradně na dotykové mobilní telefony a tablety. Existuje mnoho velkých vyhlášených online kasin, které vám nabízí i mnoho různých bonusů. Lákat zákazníky k registraci je ostatně nedílnou součástí online kasin. O bonusech jsme se zmínili třeba ZDE. 

Online hry

Zatím přesně nevíme, jak se tento trh bude rozvíjet, ale díky neustále lepším technologiím se očekává velký nárůst této kratochvíle i z pohledu investora, což bedlivě sleduje web trhy.cz. Už teď s jistotou víme, že čím lepší budou technologie, tím lepší budou i služby různých online platforem na hraní různých her – ať už těch výherních nebo nevýherních, které se hrají jen tak pro zábavu.

Víme, že se neustále bude zlepšovat grafika, pocit ze hry, bezpečnost, rychlost, plynulost her a tak dále. Počítat se však musí i s různými změnami legislativy a rozvojem kontrol v rámci registrace. Už dnes se to bere celkem přísně a registrace je složena hned z několika různých bezpečnostních kroků.

V čase Vánoc jsou mobilní telefony a tablety již téměř častějším dárkem než ponožky. Díky obchodům s aplikacemi, jako jsou třeba AppStore nebo GooglePlay, si můžete skutečně zkrátit čas hraním různých her, které vás trochu odpoutají od reality. A to je bezesporu něco, co každý z nás čas od času potřebuje. Nebýt však dotykové technologie, nebylo by to pro nás tak jednoduché.

Bezpečnost nadevše

Je však třeba dávat si pozor na bezpečnost a závislost. Přece jen si řekněme na rovinu, že pokud budete hrát o peníze, tak se určitý typ závislosti může projevit. To však není nic hrozného, protože dnešní weby mají různé ochranné prostředky, jak sami sobě zabráníte tomu, abyste prohráli víc, než byste chtěli. 

Jsou to různé filtry, omezení a dokonce si můžete určit i částku, kterou za den nebo za měsíc můžete utratit, nebo korigovat i čas, který v dané aplikaci nebo na daném webu strávíte. Pokud například překročíte vámi stanovenou dobu, aplikace vás prostě odhlásí, čímž vás ochrání od závislosti. Jednoduché a účinné. 

Díky mobilu, který má dnes téměř každý z nás 24 hodin u sebe, a možná se v budoucnu bude počítat i za lidský orgán, se můžete bavit kdykoliv se vám bude chtít. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat