Time to Walk je nová „podcastová“ funkce od Applu

Time to Walk je nová „podcastová“ funkce od Applu
2021-01-27T09:30:08+02:00
• 27. 1. 2021

Zdroj: 9to5Mac

Společnost Apple představila novou funkci Time to Walk pro majitele Apple Watch a předplatitele služby Apple Fitness+. O této funkcionalitě ale už nějakou chvíli víme, a to díky odhalenému zdrojovému kódu ze systému iOS 14.3 a watchOS 7.2. 

Time to Walk přichází na vybrané trhy

Time to Walk má za úkol zpříjemnit procházky prostřednictvím originální obsah ve formě rozhovorů a hudby. Funkce byla konečně oficiálně představena skrze tiskovou zprávu. Ačkoliv byla služba představena, dostupná je jen na některých trzích. Jelikož je tato služba vázána na Fitness+, bude minimálně zprvu dostupná jen v USA, Irsku, Kanadě, Austrálii, Velké Británii a na Novém Zélandu. 

Time to Walk

Zdroj: 9to5Mac

Samotná služba Time to Walk nezní ale vůbec špatně. V podstatě se má jednat o podcast, ve kterém budou mluvit světové osobnosti. Hosté pak budou vyprávět svůj životní příběh a budou si muset připravit vlastní playlist, který si uživatel bude moci po skončení podcastového dílu poslechnout. Nutno však podotknout, že funkcionalita bude k dispozici, alespoň prozatím, jen na Apple Watch. 

Nové epizody má Apple v plánu vydávat každý týden a časově se budou pohybovat od 25 do 40 minut. K dispozici pak budou v aplikaci Workout na Apple Watch. Jakmile na hodinkách vyberete epizodu, automaticky se spustí cvičení a můžete pokračovat jakýmkoli tempem. 

Time to Walk navíc vyžaduje párování s AirPods nebo jinými Bluetooth sluchátky, které připojíte k Apple Watch. po stažení epizod samozřejmě není vyžadováno Wi-Fi ani mobilní připojení. Můžete si nové epizody ručně stáhnout nebo přepnout nastavení tak, aby se automaticky stahovaly a přidávaly nejnovější epizody.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat