Realme C20 se objevuje u prvních prodejců

Realme C20 se objevuje u prvních prodejců
2021-01-21T13:30:05+02:00
• 21. 1. 2021

Zdroj: Fptshop.com.vn

Pro nenáročné uživatele si společnost Realme připravila novinku v podobě telefonu s označením C20. Ačkoliv ještě nebylo nic oficiálně oznámeno, tak někteří prodejci ze zahraničí zařadili model už do nabídky. Čínský výrobce šetřil ve všech směrech, což se pochopitelně odráží na konečné ceně. Zůstává viset otazník nad datem první expedice objednávek. To může odstartovat až vydaná tisková zpráva.

Jen další do počtu

Přední panel zabírá 6,5palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a 5megapixelová selfie kamerka v charakteristickém „Waterdrop“ výřezu. Uvnitř je k dispozici osmijádrový procesor Helio G35 od MediaTeku po boku 2GB operační paměti RAM či grafického čipu PowerVR GE8320. Budoucí majitelé využijí pouze 32GB interní úložiště. Ovšem za podpory slotu pro paměťovou microSD kartu do výše 256 GB.

Zadní partie okupuje osamocený 8megapixelový snímač fotoaparátu nebo LED blesk pro přisvětlení záznamů. Snímač otisků prstů byste marně hledali stejně jako technologii NFC. Slušnou výdrž obstará 5 000mAh článek baterie s technologií 10W nabíjení. Uživatelským rozhraním doprovází operační systém Android 10. Vše uzavírá 3,5mm sluchátkový jack, funkce dual-SIM, microUSB port. Nakonec za cenu v přepočtu 2 513 Kč jsou na výběr dvě barevné varianty – černá, modrá.

Realme C20 2 960x540x Realme C20 960x540x

Zdroj: Fptshop.com.vn

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat