Samsung Galaxy Buds Pro asi potěší výbavou, cenou nikoliv aktualizováno

Samsung Galaxy Buds Pro asi potěší výbavou, cenou nikoliv [aktualizováno]
2020-12-26T19:30:00+02:00
• 26. 12. 2020

Zdroj: @evleaks

Aktualizováno 26. 12.

Již jsme vás informovalo o některých vlastnostech nadcházejících sluchátek Galaxy Buds Pro. Nyní se znovu ukazuje, že se bude jednat o doposud nejdražší model od Samsungu. Oproti Galaxy Buds Live (recenze) cena naroste ze 169 na 199 dolarů. Hlavním lákadlem u tohoto modelu má být vylepšené potlačení okolního hluku s inteligentními prvky a vyšší odolnost vůči vodě. Konkrétně by měl Samsung použít místo IPX2 rovnou IPX7.

Samsung Galaxy Buds Pro leak 1649x928x

Zdroj: androidpolice.com

Původní článek 24. 12.

I přes to, že většinu pozornosti okolo Samsungu v této době poutá připravovaný smartphone Galaxy S21, objevuje se více a více informací o nových TWS sluchátkách Galaxy Buds Pro. Ty by měly být představeny společně s nadcházejícím top modelem a nyní se objevily screenshoty z aplikace Galaxy Wearable, které odhalují funkce sluchátek.

Galaxy S21 dostane větší a rychlejší čtečku otisků prstů v displeji

Konkurence pro AirPods Pro

Nová Galaxy Buds Pro budou samozřejmě opatřeny aktivním potlačením šumu a nově také 3D zvukem pro podporovaný videoobsah. Můžeme jasně vidět, že v jedné z nabídek máme na výběr z ANC režimu na levé straně a režimu Ambient na straně pravé. Sluchátka se budou také schopna sama automaticky přepínat do režimu Abmient, pokud detekují váš či jiný hlas a zároveň také sníží hlasitost přehrávaných médií.

Galaxy Buds Pro 437x900x Galaxy Buds Pro2 437x900x Galaxy Buds Pro3 437x900x

zdroj: gsmarena.com

Zajímavou novinkou je také podpora 3D zvuku, podobně jako u AirPods Max a jejich Spatial Audio. Zvuk se tedy zvládne přizpůsobit vašim pohybům hlavou a přehrávat zvuk podle vašeho pohybu pomocí integrovaných gyroskopů.

Galaxy Buds Pro4 437x900x Galaxy Buds Pro5 437x900x Galaxy Buds Pro6 437x900x

zdroj: gsmarena.com

Potěší také možnost vypnutí ovládání pomocí dotykových ploch pro eliminaci nechtěných dotyků a možnost přizpůsobení ovládání na každém sluchátku zvlášť. Pokud vlastníte také smartphone Samsung, jistě vás potěší podpora aplikace SmartThings, díky které můžete sluchátka najít, pokud vám někde vypadnou, nebo je prostě někde omylem necháte.

Cenovka příliš nepotěší

Jelikož Galaxy Buds Pro jdou do přímého souboje s AirPods Pro, Samsung tomu přizpůsobí také cenovku. Podle dostupných informací si za sluchátka výrobce řekne 229 eur, tj. asi 6020 Kč. Naopak potěší zvěsti, které spekulují o tom, že sluchátka budou dodávána k předobjednávkám modelů Galaxy S21. Z počátku budou sluchátka dostupná v bílé a stříbrné variantě, další barevné kombinace by měly následovat později během roku 2021.

Zdroje: gsmarena.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat