Apple představil AirPods Max – maximální zvuk za maximálně možnou cenu

Apple představil AirPods Max – maximální zvuk za maximálně možnou cenu
2020-12-13T17:23:59+02:00
• 8. 12. 2020

Zdroj: Apple

5

Společnost Apple velice tiše představila dlouho očekávaná náhlavní bezdrátová sluchátka AirPods Max. Ta nabízejí řadu skvělých funkcí, včetně vysoce věrného zvuku, adaptivního ekvalizéru, aktivního potlačení šumu a prostorového zvuku. 

AirPods Max oficiálně v prodeji

Sluchátka mají také speciální budič, který pokrývá široký frekvenční rozsah a nechává tak vyniknout jemné detaily každého zvuku. Apple vše zabalil do poměrně slušivého kabátku – klenba z tkané síťoviny a náušníky z akustické paměťové pěny. Nikoho nepřekvapí, že si za tento model nechá Apple slušně zaplatit – cena činí 16 490 Kč vč. DPH. Je tedy jasné, že cílovou skupinou budou výhradně audiofilové a profesionální tvůrci. 

AirPods Max se bude prodávat v pěti různých barvách, včetně vesmírně šedé, stříbrné, blankytně modré, zelené a růžové. Apple uvedl, že sluchátka mají tkanou síťovinu a náušníky z akustické paměťové pěny, takže váha sluchátek bude rozložena po celou plochu, čímž by se měl snížit tlak na hlavě. 

airpods max select pink 202011 470x556x AirPods Max AirPods Max

Zdroj: Apple

„Budič s dvojitým prstencem neodymových magnetů je zkonstruovaný podle high-endových sloupových reproduktorů tak, aby minimalizoval harmonické zkreslení v celém slyšitelném frekvenčním rozsahu. Výsledkem je stejnoměrně čistý zvuk – i při nejvyšší hlasitosti,“ uvedl Apple ve své tiskové zprávě.

AirPods Max je vybaven 40mm dynamickým náušníkem, který navrhl přímo Apple. Společnost tvrdí, že sluchátka nabídnou bohaté a hluboké basy, přesné střední rozsah a ostré a čisté vysokofrekvenční rozšíření. Každý náušník je vybaven čipem H1, který pomůže výpočetnímu zvuku = poskytne nejkvalitnější možný zážitek z poslechu (dle slov Applu). Dodávky nových sluchátek budou zahájeny 15. prosince letošního roku.

airpods max select spacegray 202011 470x556x AirPods Max

Zdroj: Apple

„Díky výkonnému čipu Apple H1 v obou náušnících, jedinečnému akustickému řešení, vyspělému softwaru a výpočetnímu audiu je zážitek z poslechu AirPodů Max přímo revoluční. Výpočetní audio pomocí deseti audio jader každého čipu blokuje okolní hluk a přizpůsobuje zvuk podle usazení náušníků. Filmové scény tak působí, jako by se odehrávaly přímo kolem tebe,“ uvedl Apple na svém webu.

Zdroje: apple.com, macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

ohledne sluchatek a toho jak budou hrat se uvidi.
Nicmene „ach, ten češtin!“.
Nijak zvlast si nepotrpim na interpunkci,..
Vlastne je to celkem zabava cist, ze: „poskytne nejkvalitnější možná zážitek“, „tvrdí, že sluchátka nabídnout bohaté“ atd. atd.
neumjela tcheski?

jaromir sladek

13. 12. 2020, 13:38

No, zkusíme počkat na nějakou nezávislou recenzi, ale pochybuji že to bude hrát lépe než Bose a Sony které jsou okolo 10k.

Tomáš Frič

9. 12. 2020, 7:49

Proč firmy přestavují své produkty tiše?

Přemysl Vaculík

VIP 9. 12. 2020, 13:34

Tento přístup je součást marketingu.

Martin Jeřábek

VIP 8. 12. 2020, 15:37

Humus, design příšerný a zvuk bude to samé, drátové zas budou na míle daleko lepší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat