Doogee finišuje s odolným přírůstkem S59 Pro

Doogee finišuje s odolným přírůstkem S59 Pro
2020-12-07T16:09:51+02:00
• 8. 12. 2020

Zdroj: Gizmochina.com

Společnost Doogee spouští předprodej nového modelu s označením S59 Pro, který do této chvíle nebyl zatím oficiálně oznámen. Případní zájemci svým způsobem kupují takzvaného zajíce v pytli, protože čínský výrobce prozradil pouze minimum specifikací a ukázal pár křivek vzpomínaného telefonu. Každopádně aktuální novinka se stále drží zajetých kolejí ve vybraném segmentu trhu.

Baterie neznamená vše

Hlavním lákadlem se stane baterie s kapacitou 10 050 mAh, ke které připisují výdrž v rozmezí 3 až 5 dnů dle způsobu používání. Zmínit můžeme také až 47 hodin telefonování nebo 50 hodin poslechu hudby. Samozřejmostí je podpora technologie rychlého 24W nabíjení. Do vnitřní stránky bude dosazena 4GB operační paměť RAM a 128GB interní úložiště podporující paměťovou microSD kartu.

S59 Pro 1 1080x810x S59 Pro 3 1080x1080x

Zdroj: Gizmochina.com

Dodavatel čipové sady bohužel není doposud znám, ale lze asi počítat s některou variantou od MediaTeku. Více než dobrou práci odvede výkonný 2W reproduktor pomocí chytrého zesilovače. Odolnou konstrukci doplní bezdrátová technologie NFC či certifikace odolnosti IP68/IP69K. Odhalené fotografie přibližují alespoň „Waterdrop“ výřez u displeje, čtyři fotoaparáty v zadní části a odolné prvky pro maximální ochranu. Závěrem se hodí zmínit cenovka 199 dolarů (tj. cca 4 345 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat