Podcastová aplikace Youradio Talk získává novou verzi

Podcastová aplikace Youradio Talk získává novou verzi
2020-11-20T08:00:51+02:00
• 20. 11. 2020

Zdroj: talk.youradio.cz

Podcasty jsou mluveným slovem nové generace, jejichž cíl je posluchače bavit, rozvíjet nebo vzdělávat . Populární jsou podcasty s výukou jazyků, zpravodajství, sport nebo krimi. A právě na podcasty je zaměřená mobilní aplikace Youradio Talk, která nyní dostává nové funkce, mezi které patří například přepracovaný vzhled.

Spotify přidává nástroj pro vytvoření playlistů z podcastů

Nový vzhled, nové funkce

Máte také možnost si vytvořit vlastní playlisty, kde uvidíte nejnovější epizody vašich odebíraných podcastů. Nejen to, ale můžete objevovat nové zajímavé podcasty na základě toho, co posloucháte, hledáte, co se vám líbí, jaké pořady nebo kategorie odebíráte. Zprávy z Youradio Talk a rádia vycházejí několikrát za den a máte je vždy nahoře v playlistu.

youradio talk playlist 1020x1680x

zdroj: talk.youradio.cz

Offline poslech

Youradio Talk už nějakou dobu funguje, nyní ale dostává pár vylepšení a kromě změny designu je zde také nový způsob organizace a novinkou je také offline režim, kdy si své oblíbené podcasty a pořady můžete stáhnout a poslouchat klidně i tam, kde nemáte přístup k internetu, nebo zkrátka jen nechcete plýtvat svá mobilní data.

youradio talk offline 1020x1680x

zdroj: talk.youradio.cz

Efektivní organizace

Nastavení kategorií, které chcete odebírat, můžete upravit ve svém profilu. Podle kategorií, které odebíráte, vám aplikace doporučují další podcasty.

Na přehled odebíraných pořadů se rychle dostanete v záložce Odebírané > Uložit do záložek si můžete epizodu, kterou si chcete poslechnout později > V záložce Historie uvidíte své rozposlouchané nebo poslechnuté epizody > Libí se mi je záložka, která obsahuje epizody s označením srdíčka. Označení srdíčkem nám pomůže poznat, co vás zajímá.

youradio talk kategorie 1020x1680x

zdroj: talk.youradio.cz

Aplikace Youradio Talk je dostupná jako pro Android, tak pro iOS, má ale také svou webovou verzi, takže můžete poslouchat i na svém počítači.

logo-app Youradio Talk – podcasty a zprávy Active Radio Zdarma ANDROID logo-app Youradio Talk – podcasty Lagardere Active CR iOS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat