T-Mobile studentům dá neomezená data v době pandemie

T-Mobile studentům dá neomezená data v době pandemie
2020-10-29T11:30:36+02:00
• 29. 10. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

T-Mobile se již pochlubil svou vánoční nabídkou, která bude zaměřena mimo jiné na data navíc. Vzhledem k současné situaci představuje upravené nabídky, které se dotknou studentů, podnikatelů i dalších zákazníků. Jde jen o časově omezené zvýhodnění, i tak může napomoci.

T-Mobile spustí 1. listopadu 5G síť

Neomezená data pro studenty

Asi tou nejzajímavější novinkou je nabídnutí neomezených dat pro majitele studentských tarifů Můj Student, Student, Student DATA. Až do konce listopadu T-Mobile nebude počítat datové limity, takže budou moci bez omezená používat připojení k internetu. Nejlevnější je nabízen za 425 Kč měsíčně a obsahuje 8 GB FUP, ale díky aktuální akci bude i v tomto případě dostupný neomezený internet do 30. listopadu.

Zdroj: T-Mobile

T-Mobile nově vrací do nabídky funkci Sponzor, kdy budete moci na svůj účet navázat jiné telefonní číslo sítě T-Mobile, například svého rodiče, prarodiče, či dítěte. Veškerá útrata tak půjde na váš účet, takže můžete někomu dopřát neomezené využívání svého telefonního čísla.

Majitelé Twist karet aktuálně mohou získat 50 % kreditu navíc při dobití, přičemž tato nabídka zatím platí do konce října. T-Mobile upravuje i možnosti pevného připojení, kde si nyní mohou noví i stávající zákazníci pořídit tu nejvyšší nabídku (xDSL, optika, Pevný internet vzduchem a Pevný internet do zásuvky) za 299 Kč měsíčně na půl roku.

T-Mobile pro školy

Mobilní operátor také startuje projekt, v rámci kterého dá 10 000 datových SIM karet školám, aby je nabídly žákům. Jsou určeny tedy pro distanční výuku a obsahují neomezené připojení k internetu typu SD (20 GB plnou rychlostí, pak omezení na 3 Mbps), přičemž první tři měsíce jsou kompletně zdarma. Nabídka je zatím omezená, ale může se prodloužit vzhledem k potřebám v rámci aktuální situace.

„S dopady pandemie se potýká celá společnost. Je to ale právě školství, které prochází bezprecedentní výzvou v podobě výuky na dálku. Na to často nebyly připraveny ani školy, ani rodiny žáků. Dedikovaný tým našich kolegů je již od počátku tohoto týdne v kontaktu s řediteli škol a s jejich pomocí vytipují potřebných 10.000 rodin, kterým data poskytneme,“ uvedl Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile pro Českou republiku.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Richard Fabián

30. 10. 2020, 12:59

A co rodiče, kteří musí stíhat svou práci, většinou z domu, zajišťovat běh domácnosti, starat se o děti, aby dělaly co mají a při tom nespadnout na hubu? Na ty všichni z vysoka serou, jen studenti a důchodci jsou důležití. Studenti dostanou data a důchodcí 5k od STBáka Bureše, milí rodiče „nasrat“ .. tohle je vrchol alibismu

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat