T-Mobile Vánoce budou datové

T-Mobile Vánoce budou datové
2020-10-26T14:21:41+02:00
• 26. 10. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

2

Mobilní operátoři si vždy přichystají nějakou speciální akci na Vánoce. Většinou se jedná o bonusy, zlevněná zařízení a podobně. Nejvíce pozitivního ohlasu ale vždy sklidily akce, kdy se rozdávala data navíc nebo byl dostupný neomezený internet. T-Mobile se k tomuto typu vrací a představuje svou podobu datových Vánoc.

„Navazujeme na všechny naše letošní aktivity a přinášíme další významný nárůst dat pro naše zákazníky zdarma. Chceme, aby se všichni naši zákazníci – stávající i noví – cítili svobodně, nebyli odkázáni na nezabezpečené Wifi sítě, ale mohli surfovat v mobilu bez obavy, že by jim data náhodou došla. Proto přidáváme data navíc v našich tarifech bez jakéhokoliv zvyšování cen. Jako operátor tak přispíváme tím, co umíme nejlépe – propojovat lidi, i když spolu nemohou fyzicky být,“ říká Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile pro Českou republiku.

Data navíc

Tentokrát je ale akce trochu zvláštní, jelikož nepůjde jen o časově omezenou nabídky. T-Mobile navyšuje data od 29. října všem zákazníkům s Můj tarif s datovými balíčky 1,5 až 16 GB. Každá verze bude mít k dispozici jiný bonus:

  • u 1,5 GB je bonus 0,5 GB
  • u 2 až 7 GB je bonus 1 GB
  • u 12 až 16 GB je bonus 3 GB

Je zde ale jeden háček. 3GB navýšení si musí aktivovat každý měsíc v aplikaci Můj T-Mobile. I tak se jedná o pozitivní zprávu pro mnohé. Dochází k navýšení dat také u tarifů můj student. Konkrétně verze se 7 GB má nyní nově 8 GB a 17GB verze je pak navýšena na 22 GB.

Zdroj: T-Mobile

Za dobití data

Na listopad a prosinec platí vánoční akce, kdy každý zákazník dostane za dobití 10 GB dat zdarma. Zde je nutné si bonus vyzvednout také v aplikaci Můj T-Mobile. Platnost 10GB balíčku je 30 dnů a je nutné ho aktivovat do 7 dnů od dobití kreditu. Zde navíc nabízí slevu na roční datový balíček 12 GB za 499 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

SticklerStickleru

26. 10. 2020, 18:19

A kolik si máme dobít to nepíšou ? :D

Nevíte, jestli se to týká i firemních zákazníků?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat