Realme si neuhlídalo chystaný model 7i

Realme si neuhlídalo chystaný model 7i
2020-09-10T18:00:03+02:00
• 10. 9. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Společnost Realme oficiálně představí model s označením 7i až ve čtvrtek 17. září, ale už teď jsou k nahlédnutí jeho stěžejní prvky výbavy včetně konečné podoby. Za nejnovější únik informací můžeme být vděční zahraničnímu obchodu Lazada. Chystaný telefon by se měl stát v pořadí 3. zástupcem v aktuální generaci a rozhodně nebude patřit mezi nejslabší zařízení na mobilním trhu.

Rozhodne cenovka

Realme 7i vpředu získá 6,5palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Proděravěný otvor vyplní 16megapixelová kamerka na oblíbené selfie snímky. O hlavní výkon se postará osmijádrový procesor Snapdragon 662 od Qualcommu vedle 8GB operační paměti RAM. Interní úložiště pojme 128 GB uživatelských dat, ale podpora paměťových microSD karet pro další rozšíření není zatím potvrzena.

Realme 7i 3 596x519x Realme 7i 4 1112x630x

Zdroj: GSMArena.com

V každém případě celkovou výdrž bude udávat 5 000mAh článek baterie s podporou technologie rychlého 18W nabíjení. Zadní strana ponese čtyři objektivy fotoaparátu ve složení 64 + 8 + 2 + 2 MPx, jeden LED blesk pro přisvětlení záznamů a skener otisků prstů. Softwarové rozhraní zastoupí vlastní řešení v podobě Realme UI postavené na poslední verzi operačního systému Android 10. Prodejní cenu nezjistíme dříve než po 17. září, kdy dojde k odhalení ze strany výrobce.

Realme 7i 1 2031x876x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: droidholic.com, lazada.co.id

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat