AirPods Studio na prvních renderech

AirPods Studio na prvních renderech
2020-09-18T09:30:23+02:00
• 18. 9. 2020

Zdroj: Jon Prosser

Leaker Jon Prosser zveřejnil na svém profilu rendery připravovaných sluchátek AirPods Studio. Ta by měl Apple představit ještě před koncem letošního roku. Co tedy můžeme od nových sluchátek očekávat? 

AirPods Studio s prémiovým retro vzhledem

Jon Prosser poslední dobou poskytuje poměrně přesné podrobnosti o plánech společnosti Apple. Tentokrát nás obohatil prý již finální podobou připravovaných sluchátek AirPods Studio. Ta nabízí velké ušní klapky a polstrování ze šedé látky v horní části. Stejný materiál používá HomePod. V prodeji by měla být ale také bílá varianta. 

AirPods Studio AirPods Studio AirPods Studio

Zdroj: Jon Prosser

Apple konkrétně pracuje na dvou verzích AirPods. Jedna bude spadat do prémiové kategorie a druhá se bude zaměřovat na fitness – proto nabídne materiál s nižší hmotností. Jednoduše řečeno půjde o odlehčenou sportovní verzi. 

sluchátka sluchátka

Zdroj: Jon Prosser

Celkově vzato sluchátka nabídnou retro styl s kovovými částmi. Očekává se také, že AirPods nabídnou vyměnitelná jednotlivá sluchátka a polstrování horní části, které se magneticky připevní ke konstrukci. Uživatelé by si tak mohli sluchátka různě barevně obohatit. Spolu s těmito designovými možnostmi se u AirPods Studio očekává přítomnost funkce ANC, detekce hlavy a krku, detekce orientace a další. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat