PhilMac od XIDU dozrál další aktualizace sponzorovaný článek

PhilMac od XIDU dozrál další aktualizace [sponzorovaný článek]
2020-08-17T18:30:05+02:00
• 17. 8. 2020

Před několika týdny společnost XIDU představila nový produkt PhilMac. Nyní představila aktualizovaný model, který přichází s několika novinkami. Zařízení je velké 4,72 x 4,72 x 0,9 palce a váží jen 322 gramů. PhilMac také nabízí předinstalovaný operační systém Windows 10 Pro a nabootuje se do 10 sekund. Kromě toho je zařízení připraveno na instalaci Linux Ubuntu. 

PhilMac od XIDU nabídne skvělou konektivitu

PhilMac sdílí stejnou výrobní techniku CNC (Computer Numerical Control) tak jako Apple. Kromě toho tuto techniku používají i značky luxusních šperků, jako je Cartier, Bvlgari a další. Díky exkluzivní slitině hořčíku a hliníku s kompaktní velikostí poskytuje PhilMac fantastické možnosti. 

Dále nabízí procesor Intel Celeron J4115 9. generace, který se poprvé na trh dostal na jaře letošního roku. Díky tomu zvládne PhilMac nejen kancelářské práce, ale i o něco náročnější grafické činnosti. Základní rychlost je 1,8 GHz, přičemž při spuštění turbo boostu se dostane až na 2,5 GHz. 

PhilMac

Model je také vybaven nejnovějším chladícím systémem, který si XIDU vyrobilo kompletně samo. Jde o renovovaný základ tradičního chladícího ventilátoru, čímž zvyšuje průchod vzduchu o 1,5krát. PhilMac také podporuje dva displeje se 4k přehrávání přes celou řadu funkčních portů.

O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť DDR4 s kapacitou 4 GB, 6 GB či 8 GB – záleží na zvolené variantě. Produkt je také vybaven vnitřním 128GB úložištěm, přičemž podporuje rozšíření pomocí SD portu o dalších 1 TB. 

Mezi hardwarové specifikace patří také USB 3.0 port, kterých má PhilMac rovnou tři. Dále zde máme porty HDMI 2.0 a port VGA. Připojit si tak můžete rovnou dva monitory, takže si můžete užívat práce a filmu současně. Mini PC je vybaven stabilní bezdrátovou technologií Bluetooth 4.1, které vám umožní připojit klávesnici, myš, reproduktory a podobně. Zařízení je nyní k dostání za sníženou cenu v obchodě Aliexpress. Zakoupit si jej tedy můžete ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat