iOS 13.6.1 opravuje problém se zeleným odstínem

iOS 13.6.1 opravuje problém se zeleným odstínem
2020-08-13T11:35:48+02:00
• 13. 8. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple právě nyní vydala další aktualizaci pro iOS 13, tentokrát s označením iOS 13.6.1 a iPadOS 13.6.1. Samozřejmě jsou instalační balíčky k dispozici všem podporovaným modelům. 

iOS 13.6.1 opravuje několik nepříjemných chyb

Jak už naznačuje přídavek .1, jedná se o malou aktualizaci, která se zabývá opravou problémů. Nepřináší tedy žádné nové funkce. To ale neznamená, že byste tuto aktualizaci měli přeskočit. Osobně doporučuji iOS 13.6.1 a iPadOS 13.6.1 nainstalovat, neboť může přinést i bezpečnostní záplaty. 

iOS 13.6.1

Zdroj: GSMArena

Nový instalační balíček konečně opravuje zelený odstín, o kterém jsme vás nedávno informovali. Není zatím úplně jasné, co přesně za zeleným odstínem stálo. Podle dříve zveřejněných příspěvků problém byl viditelný jen několik sekund po odemknutí telefonu. Nejčastěji se s tímto nešvarem setkali uživatelé, kteří měli současně zapnutý Dark Mode a Night Shift. Zelený odstín se ale objevil i při jasu na nejnižší úrovni. Problematika se týkala především modelů iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max. 

Kromě toho aktualizace řeší problém, který mohl bránit automatickému mazání nepotřebných systémových datových souborů při nedostatku místa v úložišti. V poslední řadě pak opravuje problém, v jehož důsledku mohlo u některých uživatelů docházet k vypnutí oznámení o kontaktech s nákazou. S největší pravděpodobností se jedná mezi poslední aktualizace systému iOS 13, protože již brzy bude k dispozici nové iOS 14. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat