Instagram mění hlavní stream příspěvků

Instagram mění hlavní stream příspěvků
2020-08-22T18:00:22+02:00
• 22. 8. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Největší novinkou v rámci komunikačních platforem společnosti Facebook je rozhodně začátek integrace Messengeru do Instagramu. Nabídnou se větší možnosti v komunikaci a hlavně budete moci komunikovat přes Instagram s někým na Messengeru a naopak. Mezitím se ději ale další změny v rámci sociální sítě pro sdílení fotografií a dalšího multimediálního obsahu.

Instagram a stream příspěvků

Sociální sítě jen tak neukazují příspěvky v chronologickém řazení a snaží se vybírat, co by se uživateli mohlo líbit. Instagram patří mezi takové služby, ale s novou aktualizací mění hlavní stream a zobrazování příspěvků. Asi jste si všimli, že se tato síť snažila zobrazit menší informaci o tom, že jste nejnovější příspěvky již viděli. Následně jste mohli ale skrolovat dolů a prohlídnout si starší.

V nové verzi to již není možné. Jakmile si projdete nejnovější příspěvky, tak se sice zobrazí opět ta samá informace, ale následovat budou doporučené příspěvky od lidí a účtů, které nesledujete. Instagram je vybírá na základě toho, co se vám líbilo. Pokud si vše projdete, příspěvky se přesnou do jiné části aplikace, vždy ale zůstane na prvním místě ten nejnovější příspěvek.

2020 08 22 125247 1440x2960x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Pokud si chcete zobrazit starší příspěvky, musíte kliknout na odkaz Zobrazit starší příspěvky, který se nachází po textem Nic dalšího tu už není. Sekce je tak trochu schovaná. Jednoduše chce Instagram dát přednost navrhovaným příspěvkům a rozšířit tak možnosti. Samozřejmě se zde budou nacházet i reklamy, které se v nich asi ztratí. V mém případě ale aplikace ještě nenavrhla jakýkoliv příspěvek a to mám aktualizaci již několik dnů. Je evidentní, že funkce ještě není zcela dokončena. Na druhou stranu nemusím procházet příspěvky od těch, co nesleduji.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Aleš Ulehla

23. 8. 2020, 9:00

Já to vnímám jako posun k horšímu. Zase se někdo snaží něco vymyslet a vypadne z toho nesmysl

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat