Samsung Galaxy S20 Fan Edition na rednerech aktualizováno

Samsung Galaxy S20 Fan Edition na rednerech [aktualizováno]
2020-08-17T11:45:05+02:00
• 17. 8. 2020

Zdroj: gizmochina.com

Aktualizováno 17. 8.

Již jsme měli jeden render k dispozici, ale nyní zde máme další, které nám dávají lepší představu, jak bude nadcházející novinka Samsung Galaxy S20 Fan Edition vypadat. Jen musíme upozornit, že podoba na nich je založena na uniklých CAD schématech, takže výsledný produkt se může mírně lišit, ale neočekáváme drastické změny. Otázkou je, kdy dojde k představení a na které trhy zamíří Samsung Galaxy S20 Fan Edition.

Galaxy S20 FE 2838x2555x Galaxy S20 FE c 3683x2518x

Zdroj: gizmochina.com

Aktualizováno 3. 8.

Již jsme zde měli několik úniků kolem nadcházející novinky Samsung Galaxy S20 Fan Edition a v podstatě známe, jaké specifikace očekávat. Rozhodně se nebude jednat o nějak slabý model, ale netušili jsme, jak moc bude podobný k původním modelům Samsung Galaxy S20. Díky Evanu Blassovi se ale dozvídáme, jak bude Samsung Galaxy S20 Fan Edition vypadat. Na renderu níže jde vidět, že novinka nebude mít zahnutý displej. S největší pravděpodobností bude k dispozici plochý displej a viditelnými rámečky. Lze si také všimnout, že otvor v displeji pro přední kameru je malý, odhaduje se, že má pouze 3,3 mm.

gsmarena 001 3 620x620x

Zdroj: @evleaks

Aktualizováno 16. 7.

Minulý týden jsme vám přinesli informace o chystané novince Galaxy S20 Fan Edition, která by měla nahradit model Galaxy S10 Lite. Původně se spekulovalo, že by měl displej podporovat jen 60Hz obnovovací frekvenci, ale nové informace naznačují, že se dočkáme 120Hz Full HD panelu. Sice by mělo dojít na použití Snapdragonu 865, ale asi nakonec nebude dostupná podpora 5G sítí. K dispozici bude 6 GB operační paměti. Zdroje naznačují, že novinka bude disponovat certifikací IP68, díky které nebude vadit prach ani voda. K představení by mělo dojít v poslední čtvrtině tohoto roku.

Původní článek 11. 7.

Model Galaxy S10 Lite se může začít obávat o svoji pozici v produktové nabídce společnosti Samsung, protože na veřejnost unikají čerstvé informace týkající se jeho přímého nástupce. Mobilní novinka by měla nést název Galaxy S20 FE (Fan Edition), ale to nemusí platit pro všechny mobilní trhy. První prvky výbavy naznačují mírný posun kupředu po všech stranách. Jihokorejský výrobce prozatím nezveřejnil jedinou zmínku o tomto telefonu.

Lite ztrácí význam

Podle všech indicií má zařízení disponovat Super AMOLED displejem s FullHD rozlišením a 60Hz obnovovací frekvencí. Přesná úhlopříčka displeje není zatím upřesněna. U hardwarové stránky původně plánovali nasadit Snapdragon 855, ale nakonec údajně padla volba na výkonnější Snapdragon 865 od Qualcommu podporující síťovou technologii 5G. Avšak kvůli licenčnímu poplatku nebude aktivní v místech, kde je nedostatečné pokrytí – například trh v Indii.

Galaxy Note10 Lite a Galaxy S10 Lite

Zdroj: Samsung

Zadní část nepochybně ponese několik objektivů fotoaparátu a prvním potvrzeným je hlavní 50MPx snímač ISOCELL GN1, který by mohla doprovodit stejná technologie Super Steady OIS pro vylepšení záznamů jako u Galaxy S10 Lite. Ačkoliv poslední generace byla uvedena teprve začátkem ledna tohoto roku, tak Galaxy S20 FE chtějí poprvé světu ukázat v měsíci září nebo října. Nakonec prodej lze očekávat na konci letošního roku.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat