Xiaomi Mi Band 5, Xiaomi Router a Xiaomi Air 2S v akci! sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Band 5, Xiaomi Router a Xiaomi Air 2S v akci! [sponzorovaný článek]
2020-06-17T18:15:26+02:00
• 17. 6. 2020

Xiaomi Mi Band 5 jen za 930 Kč

Xiaomi již delší dobu slaví úspěch s chytrým náramkem Xiaomi Mi Band a lze předpokládat, že se hitem stane i verze Xiaomi Mi Band 5. Ta oproti původním generacím nabízí například magnetické uchycení nabíjecího konektoru, což rozhodně vylepší uživatelskou zkušenost.

Další změna se odehrála u displeje, který je větší. Konkrétně se nabízí 1,1palcový AMOLED panel s rozlišením 126 x 294 pixelů. Je chráněn odolnějším sklem a jeho jas je přibližně 450 nitů. Nechybí standardní fitness funkce jako měření kroků, srdečního tepu a nejrůznější aktivity. Samozřejmostí je měření spánku nebo dlouhé neaktivity.

Xiaomi Mi Band 5 Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5 nabízí odolnost vůči vodě 5 ATM, i tak nedoporučujeme s náramkem plavat, potápět se nebo skákat do vody. O konektivitu se zde stará Bluetooth 5.0 a existuje i verze s NFC. K dispozici je také nově funkce SpO2. Ta bude mít za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. Díky tomu můžete zjistit, jak se vaše tělo přizpůsobuje během tréninku nebo ve vysokých nadmořských výškách.

Originální Xiaomi Mi Band 5 na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však exkluzivně v předprodeji po dobu prvního týdne jen za 930 Kč. Stačí zadat kupón 8THMiBand5 a sleva je vaše. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle zmizí a platnost ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Router: S námi ještě levněji

Díky rychlému exportu můžete zboží od čínského obchodníka získat nejen rychleji, ale také levněji, a to díky našemu slevovému kupónu. Máme pro vás takový slevový kupón, díky kterému vás nový router od Xiaomi vyjde na pouhých 1063 Kč. Tento router patří mezi zařízení, která vám zajistí rychlý přenos internetu pomocí Wi-Fi ve vaší domácnosti. K síti se může připojit až 126 zařízení, takže pokud máte chytrou domácnost, tento router se vám bude hodit.

Xiaomi Router

Díky profesionálnímu zabezpečení od Xiaomi se nemusíte bát, že by se do vašeho routeru nabourala získával údaje o uživatelích. Navíc zvládá i 5GHz frekvenci, takže „pofrčíte“ na rychlém internetu. A díky speciálním anténám na Xiaomi Routeru se signál dostane po celém domě, takže dosah budete mít zabezpečený skvěle. Při nainstalování skvělé aplikace od Xiaomi získáte možnost ovládat svůj router pomocí telefonu a taktéž si budete moci nastavit notifikace, pokud se někdo připojí k vaší Wi-Fi síti.

Díky 802.11ac duálnímu bandu získáte největší možný datový tok, což je 1733 Mbps, což je skoro 4x větší hodnota, než nabízí jakýkoli jiný router v této cenové hladině. Díky obchodu Geekbuying si můžete Xiaomi Router zakoupit za nejnižší cenu na trhu, a to za pouhých 1063 Kč. Stačí při nákupu použít náš kupón GKB8TH09. A pozor, nyní už je dostupných jen 300 kusů. Produkt můžete zakoupit ZDE.

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2S za skvělou cenu

Originální Xiaomi Air 2 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 2 450 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón tiagoair2s, zaplatíte jen 1 648 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Air 2S Xiaomi Air 2S

Za přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 s velkou kapacitou baterií. Doba přehrávání činí až deset hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně 32 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

Originální Xiaomi Air 2 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 2 450 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón tiagoair2s, zaplatíte jen 1 648 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat