Signal Messenger získává více reakčních emoji

Signal Messenger získává více reakčních emoji
2020-06-17T18:00:34+02:00
• 17. 6. 2020

Zdroj: Signal

Signal Messenger není jen aplikace sloužící pro odesílání šifrovaných zpráv. Nabízí totiž také mnoho funkcí, které většinou najdete i u podobně smýšlejících služeb. Aplikace se už letos dočkala nové podpory pro náhledy odkazů a mediální zprávy. Konkrétně ale od února letošního roku nabízí vybraných sedm standardních reakčních emoji. 

Signal Messenger nově podporuje více emoji

Nyní společnost potvrdila, že funkcionalitu reakčních emoji rozšiřuje. Nově tak uživatelé mohou reagovat na zprávy s jakýmkoli emoji, který váš mobilní operační systém nabízí. V podstatě podobnou funkci nabízí Slack či Discord. 

Signal Signal Signal

Zdroj: AndroidPolice

Hlavní myšlenkou je, že na určité zprávy můžete přidávat reakce. Užitečná je funkce ve chvíli, kdy nechcete zasílat celou zprávu nebo spamovat další uživatele ve skupinovém chatu. Upozorněna bude pouze osoba, na kterou reagujete. Instalační balíček usnadňuje i používání emoji pro neformální hlasování. Stačí jednoduše požádat uživatele, aby reagovali určitým emoji pro hlasování. 

Nová funkce je součástí nejnovější verze Signal Messenger v.4.63, která je v současnosti k dispozici v Obchodě Play. Společnost ještě dodala, že již brzy platforma získáte podporu pro mnohem více emoji. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat