Letní akce u T-Mobile – neomezená data, která si musíte zasloužit

Letní akce u T-Mobile – neomezená data, která si musíte zasloužit
2020-06-24T13:35:48+02:00
• 24. 6. 2020

Zdroj: T-Mobile

T-Mobile zveřejnil svou letní akci, která se liší od mnohých jiných už jen tím, že není hromadná pro všechny zákazníky, případně nové klienty. Respektive si budete muset zasloužit neomezená data na den cestováním po Česku.

Neomezená data na den

Tentokrát se T-Mobile rozhodl podpořit domácí ekonomiku a zejména turismus. Pakliže budete cestovat po Česku, budete moci získat neomezená data na jeden den zcela zdarma, přičemž je zde omezení rychlosti na 3 Mbps.

„Hledali jsme způsob, jak po uvolnění opatření zpříjemnit našim zákazníkům jejich odpočinek, a zároveň podpořit podnikatele v cestovním v ruchu, včetně našich firemních zákazníků,“ vysvětluje Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a doplňuje: „Doufáme, že oblíbeným benefitem pro koncové zákazníky zvýšíme návštěvnost ve vybraných lokalitách, a tím také pomůžeme oživit nejen cestovní ruch, ale celé Česko.“

T-Mobile oslovil nejrůznější subjekty a v rámci spolupráce s Kudyznudy.cz agentury CzechTourism byla nabídnuta spolupráce dalším firmám. V tomto případě jde v podstatě o to, že zákazník, který cestuje po České republice, bude moci získat skrze speciální QR kód voucher na neomezená data na den. Ten lze využít maximálně třikrát za oba letní měsíce. Pakliže navštívíte hodně míst, můžete mít teoreticky hodně dní bez počítání FUP.

kudyznudy rgb 478x80x

Zdroj: T-Mobile

Jak je vidět, tentokrát budete pro samotný bonus zdarma učinit něco navíc. Celá kampaň odstartuje 1. července a všechny dostupné informace budou na www.t-mobile.cz/pomagentove společně se seznamem zapojených míst a turistických destinacích.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat