LarkBox mini PC od CHUWI získal nový výkonnější procesor sponzorovaný článek

LarkBox mini PC od CHUWI získal nový výkonnější procesor [sponzorovaný článek]
2020-06-08T14:31:37+02:00
• 8. 6. 2020

V poslední době CHUWI 4K mini PC LarkBox vzbudil velkou pozornost. Jakmile byly zveřejněny podrobnější informace, společnost CHUWI oznámila, že LarkBox vylepší výkon díky přechodu na procesor J4115. Uživatelé se tak mohou těšit na lepší výkon a efektivitu. 

LarkBox půjde na Indiegogo 23. června v 7:00 (PST) s cenou 169 dolarů (cca 4 000 Kč). Zaregistrujte se nyní a získejte další slevy!

Kupujte ZDE

LarkBox: Upgrade procesoru pro maximalizaci výkonu

Vylepšený model J4115 je nový procesor od společnosti Intel, který se na trh dostal v roce 2020. Ten se používá hlavně ve vojenských produktech. Má lepší stabilitu a je vhodný pro dlouhodobé nepřetržité používání. Podle popsaných parametrů může jádrová frekvence J4115 dosáhnout taktu 2,5 GHz, zatímco TDP také stoupá z 6 W na 10 W. Zlepšení TDP přinese lepší výkon základní frekvence.

LarkBox 

Ve srovnání s tradičními mini PC používající pasivní odvod tepla, používá LarkBox vynikající aktivní systém odvádění tepla z celo měděné desky pro rozptyl tepla a tichého ventilátoru, což je velmi dobré při regulaci teploty. Vynikající odvod tepla poskytuje procesoru trvalejší a stabilnější výkon pro více činností.

Pokud jde o specifický výkon tohoto procesoru J4115, byly doposud uvolněny následující body:

  • CPU-Z:Single Thread: 191,9 ; Multi Thread: 761,8
  • GeekBench 4: Single Core: 1825 ;Multi Core: 5614
  • Cinebench R15: CPU:261 cb; OpenGL : 3,77 fps

Konstrukční rozměry LarkBox činí pouhých 61 x 61 x 43 mm a váží 127 gramů. Lze jej tedy velice jednoduše zabalit a přepravit. Zařízení je také velké jako jablko a mnohonásobně lehčí než většina telefonů na trhu. 

LarkBox pro téměř každé použití

Velmi malá velikost se hodí pro různé scénáře použití. Samozřejmě přednosti zařízení využijete ve chvíli, kdy jej budete chtít přenášet. Například do práce si LarkBox můžete velmi pohodlně vzít s sebou. Nebo zařízení můžete použít jako centrum domácí zábavy, protože se dokáže připojit ke 4K TV. Můžete tak skrze něj sledovat filmy ve vysokém rozlišení. Dokonce je možné LarkBox připevnit na zadní stranu monitoru nebo televizoru skrze rozhraní VESA. Díky tomu tak můžete velice jednoduše vytvořit All-In-One počítač. 

LarkBox

Dokonale se hodí pro kancelářskou práci a zábavu, protože je vybaven procesorem Intel J4115, vestavěnou grafickou kartou UHD Graphics 600. Dále zde najdeme 6 GB operační paměti a 128GB SSD. Mezitím podporuje také 128GB microSD karty. Díky konstrukci aktivního chladicího ventilátoru tento model při vysokém zatížení negeneruje žádné vysoké teploty.

Pokud si novinku od CHUWI zakoupíte, očekávat můžete velmi malou konstrukci a poměrně velký komplexní výkon. Jeho komplexní výkon je ekvivalentní malému stolnímu počítači, který může poskytnout vysoce kvalitní zážitek pro kancelářskou práci a zábavu. Těšit se také můžete na podporu Bluetooth 5.0, či integraci klasických portů, jako je USB-C, HDMI nebo 3,5mm jack. Více informací o něm naleznete v odkazu ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat