iWant nabízí vybrané JBL produkty s 15% slevou! sponzorovaný článek

iWant nabízí vybrané JBL produkty s 15% slevou! [sponzorovaný článek]
2020-06-26T09:31:19+02:00
• 26. 6. 2020

Léto už dorazilo i do iWant, takže je čas probudit se ze zimního spánku. Pobyt v přírodě, sportovní aktivity nebo třeba procházky začínají být čím dál častější. Spousta z nás tak ocení možnost vzít si svou oblíbenou hudbu s sebou. 

V době bezdrátových sluchátek a reproduktorů je s námi hudba na každém kroku. Jediný rozdíl je v kvalitě zvuku, o který jde snad každému milovníkovi muziky. S iWant vám usnadníme dlouhé hledání, bádání a přemýšlení nad tím, zda sluchátka či reproduktory budou dostatečně kvalitní. Značka JBL je na trhu známá hlavně tím, že tlačí důraz na kvalitu zvuku. To ale neznamená, že by ostatní části byly zanedbané. 

JBL je trochu jako Apple mezi audio příslušenstvím. Kombinuje kvalitu zvuku, krásný design, příjemný materiál a úžasný brand. iWant nyní nabízí 15% slevu na vybrané produkty, stačí zadat kód JBL15. A o jaké produkty přesně jde?

iWant: JBL Tune 220TWS

Kompletně bezdrátová sluchátka JBL Tune 220TWS nabízejí skvělý zvuk JBL Pure Bass Sound, a nejen to. Tune 220TWS svým uživatelům nabízí dlouhých 19 hodin poslechu. Samotná sluchátka vydrží na jedno nabití 3hodinový příval decibelů a dalších 16 hodin je ukrytých v nabíjecím pouzdře uzpůsobeném tak, aby sluchátka při přenosu kromě nabíjení také chránilo.

iWant iWant

Sluchátka splňují většinu moderních požadavků, a tak se kromě jednoduchého ovládání na každém sluchátku dočkáte mimo jiné také vyladěného zvuku v podobě Pure Bass Sound, který produkují dva 12mm měniče, handsfree hovorů nebo podpory hlasových asistentů. Nesvazujte se kabely a dopřejte si volnost v podobě Tune 220TWS.

iWant iWant

Tune 220TWS se prodává v černé, bílé, růžové a modré variantě. Zakoupit si jej můžete v obchodě iWant za 2 790 Kč. Pokud však zadáte kupón JBL15, zaplatíte jen 2 371 Kč vč. DPH. Kupujte ZDE

iWant nabízí JBL Flip Essential

Jde o přenosný bezdrátový reproduktor z velmi oblíbené řady Flip. Nabízí osvědčený válcovitý tvar, typicky vyladěný a léty ověřený zvuk nebo dlouhou výdrž na jedno nabití. 

Flip 3 Essential je zkrátka vším tím, na co jsme u JBL reproduktorů zvyklí. Samozřejmě nechybí možnost streamování hudby přímo z mobilu pomocí Bluetooth, a pokud se vám nebude chtít využít bezdrátového přenosu, pro poslech můžete použít klidně i klasický Aux vstup. V obou případech se pochopitelně dočkáte vyladěného zvuku s duálními basovými měniči, kterých si s plnou baterií vychutnáte až 10 hodin.

11 1280x648x iWant

Samotná konstrukce reproduktoru vám dopřeje volnost nejen v pohybu, ale omezovat se nemusíte dokonce ani počasím. Stupeň krytí IPX7 zvládne odolávat náporům náročného počasí a prozvučí své okolí oblíbenými tóny. S výkonem 2 x 8 W se nemusíte bát, že vás nebude slyšet. Spolehlivě zvládne i větší místnost, šatnu před zápasem nebo venkovní grilovačku.

JBL Flip Essential se prodává v šedé variantě. Zakoupit si jej můžete v obchodě iWant za 1 990 Kč. Pokud však zadáte kupón JBL15, zaplatíte jen 1 691 Kč vč. DPH. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat