Honor představil řadu zajímavých produktů

Honor představil řadu zajímavých produktů
2020-05-21T13:30:33+02:00
• 21. 5. 2020

Zdroj: Optimagazine.com

Značka Honor se pomalu a jistě začíná stávat velkým hráčem na trhu. Soustředí se totiž nejen na mobilní telefony, ale také začíná nabízet notebooky či tablety. Pojďme si tedy společně představit právě uvedené novinky. 

Honor v průběhu dnešního dne představil několik zajímavých produktů. Konkrétně jde o nový MagicBook Pro (2020), tablet, televizor Vision X1 a několik dalších věcí, které se hodí spíše do domácnosti. 

Honor Router 3 pro přechod na Wi-Fi 6

Honor Router 3 je cenově dostupná možnost, jak aktualizovat vaši domácí síť na nejnovější Wi-Fi 6. Jakmile bude v červenci spuštěn celosvětový prodej, cena se bude tohoto modelu pohybovat kolem 28 eur, tj. cca 767 Kč bez DPH. Honor Router 3 má hned čtyři externí antény, které lze případně složit. Kromě toho nabízí i čtyři gigabitové ethernetové porty, z nichž jeden může přijmout WAN.

gsmarena 003 900x900x gsmarena 002 2 900x900x Honor

Zdroj: GSMArena

Novinka slibuje přenosovou rychlost 3 000 Mbps v pásmech 2,4 a 5 GHz. Integrována je také funkce chytrého domova, kterou lze spravovat prostřednictvím aplikace HiLink. Zařízení je pak vybaveno dvoujádrovým procesorem Gigahome s taktem 1,2 GHz, operační pamětí s kapacitou 128 MB a 128MB flash paměti. 

Honor X1 a další produkty

Magic Earbuds sice nabízí aktivní potlačení okolního hluku, ale zaplatíte za ně minimálně 3 000 Kč. Proto se společnost rozhodla představit alternativu v podobě Honor X1, které nenabízí zmíněný ANC. Zato stojí příjemných 22 eur, tj. cca 603 Kč bez DPH. Podle výrobce také sluchátka na jedno nabití vydrží skvělých 24 hodin. 

Honor Honor Honor

Zdroj: GSMArena

Výrobce ale představil i uměleckou edici MagicWatch 2. Ta přináší barevné prvky na řemíncích a tapetách pro displej. K dispozici jsou i pouzdra na notebook pro MagicBook Pro. Tablet Honor V6 bude k dispozici na světových trzích v průběhu června letošního roku. Cena stále není zřejmá, takže si budeme muset ještě chvíli počkat. Honor přinese také celou řadu dalších spotřebičů pro domácnost – od vysavačů a zubních kartáčů po chytré konvice a čističe vzduchu.

Honor

Zdroj: GSMArena

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat