AirPods v příštích dvou letech nabídnou zdravotní funkce

AirPods v příštích dvou letech nabídnou zdravotní funkce
2020-05-27T15:00:56+02:00
• 27. 5. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple má údajně v plánu integrovat senzory do nových sluchátek AirPods. Tato integrace by měla být dokončena v příštích několika letech. S touto zprávou přišlo hned několik zahraničních zdrojů odkazujících na DigiTimes a podle ní Apple stojí o implementaci funkcí pro monitorování zdraví. Apple na této novince pracuje s firmou ASE Technology, která je do výroby senzorů zapojena. 

AirPods budou umět monitorovat zdraví

Očekává se, že společnost bude v příštích dvou letech chtít implementovat senzory okolního světla (ALS) do AirPods nové generace. K dosažení tohoto cíle má pomoci tchajwanský ASE Technology, který může celý výrobní proces zvládnout. Bohužel prozatím nevíme, jakou funkci by snímač okolního světla poskytoval, ale dle DigiTimes má být součástí biometrických měření. 

AirPods

Zdroj: MacRumors

V průběhu loňského roku se ale spekulovalo o tom, že by AirPods mohly nabídnout monitorování srdce. Tato možnost je spíše méně pravděpodobná, a to z důvodu náročné technologie, kterou by Apple musel použít.

Sluchátka AirPods příští generace by však kromě nových funkcí měla nabídnout také zcela nový materiál, díky kterému budou lépe držet v uších. Navíc nabídnou lepší zvuk – Apple konkrétně vylepší basy. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat