Chytrý stylus nejen pro váš smartphone za 284 Kč sponzorovaný článek

Chytrý stylus nejen pro váš smartphone za 284 Kč [sponzorovaný článek]
2020-04-10T06:35:17+02:00
• 9. 4. 2020

Internetový obchod eBay nabízí velice zajímavý produkt. Jedná se o chytrý stylus, který lze použít pro psaní poznámek, kreslení a dalších činností na tabletu / telefonu. Hodí se například také pro elektronický podpis. Díky kolečkům a tlačítkům na konstrukci lze dokonce efektivně přepínat stránky, například v aplikaci PowerPoint. 

Dotykové pero nejen pro psaní poznámek

Dosah stylusu činí až 10 metrů, takže jej lze používat i během prezentování – právě zde uvítáte možnost přepínat stránky pomocí bočním tlačítkům. Nachází se zde také tři nastavitelná rozlišení 800 / 1200 a 1600 DPI. Produkt nabízí také vyšší citlivost než standardní stylusy, což zaručuje hladké a přesné pracování na široké ploše. 

Dotykové pero Dotykové pero Dotykové pero

Pro příjemné psaní a celkové používání je zde použit ergonomický design, který pomáhá pohodlnější práci zápěstí a paží. Tento mini stylus lze ale použít i jako optickou myš, kterou připojíte k notebooku nebo stolnímu počítači. Jednoduchým otočením se z myši stane zase pero, respektive stylus pro váš tablet / telefon. Nachází se zde tedy i posuvné kolečko pro procházení webových stránek. Stylus / myš podporuje Windows 7, Vista, XP, 2000, Android, Linux, macOS, iOS. 

Vzhledem ke své ceně nečekejte, že byste s perem vykonávali práci pro raketové inženýry. Na druhou stranu jde o velmi levný a zajímavý kompromis, který použijete pro psaní poznámek a další. 

Pokud vás produkt zaujal, můžete si jej zakoupit u internetového obchodu eBay za krásných 284 Kč. Stačí použít náš odkaz a zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat