Xiaomi připravuje sluchátka Mi Airdots 2S

Xiaomi připravuje sluchátka Mi Airdots 2S
2020-03-27T09:25:54+02:00
• 27. 3. 2020

Zdroj: Firstpost.com

Další přírůstek do rodiny bezdrátových sluchátek v nejbližším období odhalí společnost Xiaomi, která již koncem loňského roku získala certifikaci od Bluetooth SIG k zařízení s názvem Mi True Wireless Earphones 2S. Aktuální zprávy konkrétně hovoří o sluchátkách Mi Airdots 2S od čínského výrobce a podle prvních indicií budou hrát druhé housle AirPods Pro od Applu, neboť získají velmi podobnou výbavu za daleko příznivější cenu.

Jenom to nejlepší

První vítanou funkcí se rozhodně stane menší zpoždění zvuku do 120 ms, pokud jej majitelé spárují s Xiaomi zařízením. Totéž v podstatě platí u zmiňovaných AirPods Pro. Bezdrátové nabíjení sluchátek pomocí technologie Qi potvrzuje databáze sdružení Wireless Power Consortium.

Mi Airdots 2S 500x500x

Zdroj: Gizmochina.com

Nebylo by ani překvapením, kdyby sluchátka podporovala dobíjení přes telefony, protože poslední modely Mi 10 a Mi 10 Pro podporují zpětné bezdrátové nabíjení. Dále by výrobce mohl zapracovat na výdrži baterie, ale bohužel tuto domněnku do dnešní doby žádný únik nepodpořil.

Datum oficiálního představení nebo zahájení prodeje budeme znát asi v následujících dnech. Firma Xiaomi spouští od 27. března prodej obou mobilních novinek mimo domovskou zemi, takže by dávalo smysl prodej příslušenství zahájit po jejich boku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat