Levnější AirPods Pro Lite půjdou do výroby

Levnější AirPods Pro Lite půjdou do výroby
2020-03-07T16:49:36+02:00
• 7. 3. 2020

Foto: macrumors.com

Podle dodavatelského řetězce společnosti Apple bude výroba nových AirPods Pro Lite zahájena již brzy. Konkrétně by se mělo s výrobními procesy začít mezi koncem prvního čtvrtletí a začátkem druhého čtvrtletí. Celková montáž sluchátek by pak měla začít přibližně od začátku poloviny dubna. 

AirPods Pro Lite brzy ve výrobním procesu

Nedávno jsme vás o této skutečnosti informovali, tedy že Apple na levnějších AirPods Pro pracuje. Nyní tuto informaci potvrdily také firmy starající se o dodávky komponent pro údajné AirPods Pro Lite. 

AirPods Pro Lite

Foto: macrumors.com

Tato sluchátka by měla nabídnout levnější vstupenku do řady AirPods Pro. Na kterých částech ale společnost bude šetřit je prozatím neznámo. Je dost možné, že sluchátka budou ochuzena o některé klíčové funkce, jako je noise cancelling a podobně. Celkově jsou detaily ohledně těchto sluchátek velmi liché. Zahraniční média však uvádí, že tato levnější varianta skutečně nabídne stejný zvuk, design a kvalitu jako klasický model, ovšem bez zmíněného rušení okolního hluku (noise cancelling).

Vzhledem k tomu, že původní zprávu zveřejnil server DigiTimes, je třeba se mít na pozoru a spekulace brát s rezervou. Samozřejmě jak se bude čas eventuální výroby blížit, spekulace budou sílit. Pokud se objeví nějaké klíčové novinky, budeme vás o tom jistě informovat na našem webu.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat