Wristbuds aneb jak sluchátka vložit do hodinek

Wristbuds aneb jak sluchátka vložit do hodinek
2020-02-10T18:00:43+02:00
• 10. 2. 2020

Často komplikované přenášení nabíjecího pouzdra pro bezdrátová sluchátka řeší nejnovější projekt přes crowdfundingovou kampaň u Kickstarteru, který již stihl více než dvojnásobně překonat vytyčený cíl 5 000 dolarů. Chytré hodinky nesoucí název Wristbuds v sobě ukrývají sluchátka, ovšem nad kvalitou zpracování obou zařízení bychom mohli dlouze polemizovat.

Svůj účel splní

Dotykový TFT displej s úhlopříčkou 1,14 palce a rozlišením 240 x 135 pixelů pohání 140mAh baterie, která vydrží až 4 dny při běžném používání. Výrobce u sluchátek sice udává kapacitu baterie 26 mAh, ale nevyjádřil u nich přesnou výdrž. Sluchátka se můžou pochlubit funkcí potlačení okolního šumu nebo bez ohledu na způsob sportování by neměla vypadnout z ucha.

Mezi hlavní funkce hodinek patří krokoměr, snímač tepové frekvence, monitoring spánkové aktivity, spálených kalorií, sportovních aktivit či MP3 přehrávač pro 1 000 skladeb za příplatek 30 dolarů. I když maloobchodní cena bude stanovena na 149 dolarů (tj. cca 3 409 Kč), tak ještě do konce rozběhnuté kampaně je pořídíte za výhodnějších 79 dolarů (tj. cca 1 807 Kč). Avšak bez MP3 přehrávače, za něhož si musíte připlatit dalších 30 dolarů (tj. cca 686 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat