Instagram deaktivovaným účtům přináší řešení v aplikaci

Instagram deaktivovaným účtům přináší řešení v aplikaci
2020-02-15T19:30:48+02:00
• 15. 2. 2020

Nechat si hacknout nebo deaktivovat účet na sociální síti Instagram není v současné době těžké. Deaktivovat vám jej může hacker kvůli špatnému heslu a firma vám účet může pro změnu sama zrušit. Tohle se poslední dobou dělo hlavně kvůli nedostatečné transparentnosti, což se o Instagramu moc dobře ví. Dobrou zprávou ale je, že se společnost snaží celý proces pro opětovné povolení zjednodušit. 

Instagram lépe pracuje s deaktivovanými účty

Cílem posledních změn aplikace je lépe informovat uživatele o deaktivaci účtu. „Support Requests“ je zbrusu nová funkce, prostřednictví které Instagram uživateli ukazuje stav jeho odeslaných reportů a jejich historii. Reporty v tomto případě znamenají zprávy, které uživatel může poslat při blokaci příspěvku či jiného účtu. Tato funkce je ale o něco složitější, protože v praxi umožňuje skutečně ignorovat, blokovat, omezit nebo zrušit sledování profilů a jejich obsah nahlásit. 

Instagram

Kromě toho Instagram nyní nabízí tlačítko „Požádat o kontrolu“. Pokud na ni uživatel klepne, bude společnost vyzvána k tomu, aby se na nahlášený příspěvek/profil znovu podívala. Podle oficiální tiskové zprávy bude tato funkce k dispozici všem uživatelům v následujících týdnech. Pokud se vám stane, že váš profil někdo nahlásí, případně některý z příspěvků, a Instagram váš účet deaktivuje, můžete nyní se společností komunikovat přímo v aplikaci.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat