Aplikace Viber získává úkolníček a poznámky

Aplikace Viber získává úkolníček a poznámky
2020-02-05T19:25:37+02:00
• 6. 2. 2020

Zdroj: Viber

3

Pokud jde o komunikační platformy, mnohdy se soustřeďují na funkce, které přinášejí například emoji, reakce, a podobné další drobnosti. Nyní jsme se ale dočkali poměrně zásadní novinky u komunikační služby Viber, kterou používá více než jedna miliarda uživatelů a každou minutu proběhne skrze ni přes 700 milionů interakcí. Novinkou je funkce My Notes.

„Naším cílem je přicházet s řešeními, která zjednoduší život našich uživatelů a přesně to jim umožní funkce My Notes,” řekl Ofir Eyal, COO, Rakuten Viber. „Pro naše uživatele je velmi důležité zajištění bezpečnosti komunikace, kterou jim Viber nabízí, spolu s vylepšený funkcemi a rychlejším fungováním aplikace. Jsme moc rádi, že jim nyní můžeme nabídnout možnost lépe si zorganizovat myšlenky a úkoly přímo v rámci aplikace.”

Viber a My Notes

Tvůrci aplikace Viber se zaměřili na zakomponování funkce, která má zjednodušit řešení úkolů a organizováním času. Trefně poznamenávají, že pokud něco takového chcete řešit, musíte si stáhnout další aplikaci a službu do svého mobilního telefonu. Pokud nepotřebujete příliš sofistikované řešení, může se vám hodit nová funkce My Notes.

V rámci novinky si můžete vytvářet úkoly a případně je označovat jako vyřešení. Zejména se to hodí, když s někým plánujete nebo řešíte nějakou problematiku. Kromě toho si můžete do funkce ukládat důležité zprávy, videa, fotografie a samolepky, takže máte vše na jednom místě.

Viber

Součástí je automatická synchronizace napříč zařízeními. Bonusovou funkcí bude možnost přidávat upozornění na důležité úkoly, ale toto rozšíření se teprve připravuje.

Jedná se o zajímavé rozšíření a pravděpodobně zjednoduší práci některým uživatelům. Jde vidět, že služby jako Viber se snaží nabídnout něco víc svým uživatelům a nalákat na zajímavé funkce. Otázkou je, jestli to stačí k tomu, aby se služba stala úspěšnější. Největší problém je vždy v přesunu rodiny nebo přátel na jednu platformu.

logo-app Viber Viber Media S.à r.l. Zdarma ANDROID logo-app Viber Messenger – Text & Call Developer Zdarma iOS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

milan novakovic

24. 5. 2021, 0:02

Milannovakovic

milan novakovic

24. 5. 2021, 0:03

Milan

milan novakovic

24. 5. 2021, 0:02

Milan ovakovoc

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat