Twitter chystá nové užitečné funkce

Twitter chystá nové užitečné funkce
2020-01-19T18:00:14+02:00
• 19. 1. 2020

Zdroj: TheVerge

Sociální sít Twitter se neustále vyvíjí, což dokazují také nedávné aktualizace, kterých jsme se dočkali. Například nedávno společnost uvolnila funkci Topics, která má za úkol uživatelům pomoci držet krok se všemi nejnovějšími zprávami, které jednotlivého uživatele zajímají, ve více než 300 různých tématech, včetně sportu, zábavy a hraní her. Topics na Twitteru poskytují uživatelům velice snadný způsob, jak držet krok s aktuálními zprávami v tématech, které daného uživatelé zajímají. Vše funguje tak, že vám funkce umožní zobrazit tweety z různých důvěryhodných zdrojů, které možná nebudete sledovat.

Twitter chystá skvělé funkce

Zahraniční server 9to5Google však zjistil informace o dalších funkcích, které se již brzy dostanou mezi širokou veřejnost. Pokud například na sociální síti sledujete účty, u kterých musíte vidět každý příspěvek, neboli tweet, máme pro vás skvělou zprávu. Twitter totiž má v plánu zveřejnit funkci, prostřednictvím které si budete moci tweety přidat do tzv. Listů.

„Tato funkce v podstatě umožňuje uživatelům vytvořit seznam témat nebo účtů a poté tento seznam připnout k hlavnímu kanálu. Takže vedle hlavní časové osy bude k dispozici další seznam podle výběru uživatele.“

Twitter

Další zajímavou novinkou by měla být možnost naplánovat tweety. Tuto funkci ale zřejmě ocení hlavně společnosti nebo uživatelé, kteří se věnují marketingu. Není v současné chvíli jasné, kdy se těchto nových možností dočkáme. S největší pravděpodobností jde jen o otázku několika týdnů.

Zdroj: ausdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat