Realme nabídne ve svých telefonech reklamy. Víme, jak je vypnout

Realme nabídne ve svých telefonech reklamy. Víme, jak je vypnout
2020-01-02T09:40:46+02:00
• 2. 1. 2020

V roce 2018 učinila společnosti Xiaomi velké rozhodnutí, které se týkalo implementace reklamy do nadstavby MIUI. V té době konkurenční značka Realme tento krok dost výrazně zesměšňovala. 

Realme nabídne reklamy v ColorOS

Nyní se ale tato společnost rozhodla učinit stejný krok, informovala o tom skrze tiskovou zprávou. Nově tak bude Realme nabízet reklamy i na svých mobilních telefonech. Společnost přidala podrobnosti, kdy zařízení s ColorOS 6 a vyšší budou nabízet reklamy. 

„Abychom vám mohli nabídnout další překvapení a udržet si zdravý a udržitelný obchodní model, zavedli jsme v ColorOS doporučení v podobě komerčního obsahu,“ uvedla společnost ve své zprávě.

Realme potvrdilo, že se reklamy po instalaci nových aplikací objeví ve Správci telefonů a na stránce Kontrola bezpečnosti. Ale co když nechcete dostávat reklamy na svém telefonu značky Realme? Společnost nabízí jednoduchý způsob, jak reklamy zakázat:

  • Klepněte na Nastavení -> Další Nastavení -> Doporučení.
  • Zakažte Doporučení.

Je zajímavé, že přepínač Doporučení obsahuje také odkaz na stránku Download Management, kde se reklamy nachází. Není jasné, zda se jedná o třetí místo pro reklamy. Ať tak či onak, jedná se o další poněkud trapné prohlášení výrobce telefonů v posledních letech.

Značka Realme se za posledních 18 měsíců díky svým extrémně konkurenčním cenám prosadila. Reklamy jsou ale jedním ze způsobů, jak zajistit, že ceny zařízení zůstanou na podobně nízké úrovni. 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat