Poco F2 Lite se zřejmě ukazuje na prvních fotkách

Poco F2 Lite se zřejmě ukazuje na prvních fotkách
2020-01-20T08:00:25+02:00
• 20. 1. 2020

Teprve před pár dny jsme vás informovali, že subznačka Poco se osamostatňuje od společnosti Xiaomi a bude působit na trhu nezávisle, byť zřejmě nedojde na zpřetrhání všech vazeb. Nějakou dobu víme o chystané novince Poco F2, která by měla být nástupcem modelu z roku 2018 (recenze). Nyní se zřejmě nabízí pohled na odlehčenou variantu Poco F2 Lite.

Poco F2 Lite?

K dispozici máme jen několik záběrů novinky, ale jak jde vidět, tento model nabídne poměrně běžný design, aspoň z přední strany. Displej je narušen menším výřezem na horní straně, kde je umístěna přední kamerka.

Poco F2 Lite Poco F2 Lite

Další snímek ukazuje oficiální značení smartphonu společně s použitím nadstavby MIUI, takže sice společnost oznámila osamostatnění, i tak bude využívat Xiaomi pro software i hardware. Co se týče specifikací, dozvídáme se jen ty nejzákladnější.

Poco F2 Lite

O výkon se bude starat novější procesor Snapdragon 765, který bude mít k dispozici 6 GB operační paměti. Na zadní straně bude k dispozici hlavní senzor se 48 MPx, ale již nevíme, jaké parametry budou mít zbývající. Ostatně se neví, kolik bude k dispozici foťáků. O energii se mí starat baterie s 5000 mAh.

Poco F2 Lite bude pravděpodobně představen ve stejnou dobu jako hlavní top model, ale kromě toho se máme letos dočkat třetího smartphonu od této značky. Novinka by měla nést označení Poco X2, ale moc informací není k dispozici. Jen se proslýchá, že bude vycházet z mobilu Redmi K30.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat