Honor MagicWatch 2 přichází v limitované edici

Honor MagicWatch 2 přichází v limitované edici
2020-01-23T21:10:46+02:00
• 23. 1. 2020

Společnost Huawei, respektive Honor, se rozhodla zveřejnit novou limitovanou edici chytrých hodinek Honor MagicWatch 2. Jak uvádí samotná firma, jedná se o chytré hodinky s barevnými pruhy, rámečky a motivy navržené budoucími hvězdami ve světě umění a grafického designu.

Honor MagicWatch 2 s novým designem

Doposud bylo v aplikaci Huawei Health omezené množství ciferníků. Ovšem od února letošního roku bude k dispozici ke stažení 85 zcela nových motivů ciferníků. Společnost Honor tyto ciferníky vybrala z více než 1 400 návrhů v soutěži Honor Global Watch Face Design. 

Prezident společnosti, George Zhao, prohlásil, že se firma snaží být technologickou značkou v módní oblasti. MagicWatch 2 prý „skutečně ztělesňuje odvahu, ​​dobrodružného ducha s řadou ohromujících vzorů, které vyhovují každému stylu a vkusu“. Nutno podotknout, že nové vzory jsou poměrně zajímavé, viz přiložené snímky. Kdy ovšem budou k dispozici prozatím není jasné.

Honor MagicWatch 2 Honor MagicWatch 2 Honor MagicWatch 2

Samotné hodinky se zaměřují na zdravotní funkce. Díky tomu tak MagicWatch 2 dokáží sledovat váš srdeční tep a zároveň sledovat vzdálenost, rychlost a spálené kalorie. To ale není vše, protože novinka dokáže vypočítat i vaše SWOLF skóre – součet počtu úderů a sekund, které jste potřebovali k uplavání bazénu. Po celý den budou hodinky sledovat vaši srdeční frekvenci a upozorní vás, pokud je frekvence příliš nízká nebo příliš vysoká. A pokud poznají, že jste ve stresu, budou vás nutit do dýchacího cvičení. Kromě toho zvládnou sledovat spánek a nabídnou návrhy, jak spánek zlepšit. Dokáží tak diagnostikovat až šest běžných typů poruch spánku. 

Honor MagicWatch 2 Honor MagicWatch 2 Honor MagicWatch 2

K dispozici je také 15 sportovních režimů, od pěší turistiky až po veslovací stroje. Podpora GPS a GLONASS je pak samozřejmostí. Nicméně, Honor MagicWatch 2 jsou vyrobeny z nerezové oceli 361L a v prodeji jsou ve dvou velikostech – 46 mm a 42 mm. Větší model nabízí 1,4palcový displej, zatímco 42mm verze 1,2palcový panel. To je však jediný rozdíl. Oba modely tak nabízí AMOLED panel s hustotou 326 pixelů (což znamená rozlišení 454 x 454 a 390 x 390 pixelů).

Honor MagicWatch 2 Honor MagicWatch 2

Hodinky disponují procesorem Kirin A1, který se objevil například v Huawei Watch GT 2. Dále se zde nachází vnitřní 4GB úložiště, z nichž 2 GB lze použít k uložení přibližně 500 skladeb. Pokročilá Bluetooth verze pak umožňuje používat hodinky k přijímání hovorů, i přesto, že je váš telefon vzdálený 150 metrů. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat