Bose HP 700 jsou nová chytrá sluchátka s rozšířenou realitou zvuku

Bose HP 700 jsou nová chytrá sluchátka s rozšířenou realitou zvuku
2020-01-06T21:58:30+02:00
• 7. 1. 2020

Bose je americká společnost zabývající se výrobou audio zařízení. U zákazníků jsou známá sluchátka v podobě náhlavní soupravy. Novinkou v této kategorii jsou Bose HP 700, jež přichází kromě tradiční černé standardní barvy i v soapstone barvě, která má přilákat ženské publikum. Sluchátka jsou v cenové kategorii do 10 000 Kč a nabídnou mnoho funkcí, kromě aktivního potlačení okolního hluku mají i Bose AR, které dává sluchátkům nový rozměr.

Bose HP 700

Spoustu funkcí a propracované potlačování hluku

Pro odrušení okolních ruchů využívají Bose Headphones 700 celkem 8 mikrofonů, které monitorují okolní zvuky ze všech stran. Díky tomu sluchátka přesně rozliší hlas uživatele při handsfree hovorech a výsledkem jsou ideální podmínky pro poslech hudby i vynikající čistota a srozumitelnost handsfree hovorů v hlučném prostředí, například na rušné ulici. To platí i při diktování příkazů některému z vestavěných digitálních asistentů – k dispozici je Siri, Google Assistant i Amazon Alexa (jejich dostupnost závisí na uvolnění dané služby v konkrétním regionu jejich poskytovatelem). Po instalaci příslušné aplikace má uživatel k dispozici až 11 úrovní míry potlačení okolí s tím, že sám zvolí tři z nich, které pak snadno přepíná pomocí tlačítka na sluchátkách.

Bose HP 700

Bose HP 700 nabízí též funkci konverzační mód, který zaručuje, že si může uživatel sluchátka na hlavě nechat a bavit se přitom se svým okolím, aniž by byl nějak omezován tím, že má sluchátka na uších. Pomocí stisknutí tlačítka se vypne přehrávání hudby a sluchátka začnou do uší pouštět zvuky zvenčí. Po skončení rozhovoru stačí stisknout jakékoli tlačítko či se dotknout náušníku s dotykovou plochou a hudba se opět spustí.

Bose HP 700

Bose HP 700 jsou vybavena systémem Bose AR, který využívá integrované senzory monitorující polohu vaší hlavy a pohyb těla a v kombinaci s aplikacemi, které využívají další informace, jako např. vaši současnou lokaci, vám sluchátka pouštějí hudbu zvolenou na míru, aniž byste se museli o cokoliv starat. Ke sluchátkům se používá aplikace Bose Music, která umožňuje nastavit sluchátka, spravovat playlist či si nastavit basovou odezvu a ekvalizér. Výdrž baterie je 20 hodin při zapnutém Bluetooth a funkci ANC neboli active noice canceling. Možnost je použít i 3,5 mm kabel pro propojení s telefonem. Cena Bose HP 700 je na českém trhu kolem 10 000 Kč.

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat