Xiaomi láká na Smart Display Speaker Pro 8

Xiaomi láká na Smart Display Speaker Pro 8
2019-12-14T19:30:17+02:00
• 14. 12. 2019

Společnost Xiaomi reaguje zveřejněním prvního marketingového plakátu na čerstvý únik dvou snímků připravovaného doplňku do chytré domácnosti, které byly k dispozici pouze několik málo hodin. V dnešním případě se tedy jedná o chytrý displej pro každodenní použití a bude přímou konkurencí pro zařízení Echo Show od Amazonu nebo Home Hub od Googlu. Zařízení v konečném výsledku ponese oficiální název Smart Display Pro 8.

Cena velkým lákadlem

Vpředu nepřehlédnete 8palcový displej s přední kamerkou, přes kterou bude určitě možné uskutečňovat video hovory. Za ním je k vidění výrazný reproduktor. Kvalitnímu zvukovému výstupu přispěje vícekanálový formát zvuku DTS, výkonný zesilovač od Texas Instruments či zesilovač basů. Prodejní balení přímo hovoří o tom, že vycházející zvuk dosáhne do každého koutu v místnosti.

Rozhodně nesmí chybět ani virtuální asistent XiaoAI z vlastní dílny. Zařízení má nyní za sebou certifikační proces u úřadu CCC, kde musí projít testováním každý produkt dovážený nebo prodávaný v Číně. Na prodejní pulty s největší pravděpodobností dorazí jen jedno barevné provedení (bílé) za velmi atraktivní cenu v přepočtu 1 970 Kč. Nejbližší dny nepochybně přinesou bližší podrobnost týkající se této novinky.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat