Úkoly Google dostávají tmavý vzhled i na iOS aktualizováno

Úkoly Google dostávají tmavý vzhled i na iOS [aktualizováno]
2019-12-04T16:20:11+02:00
• 4. 12. 2019

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Aktualizováno 4. 12.

Přibližně před měsícem jsme se dočkali tmavého vzhledu u aplikace Úkoly Google, ale týkalo se to jen verze pro Android. Dnes se dočkali majitelé iOS zařízení, ale je zde menší rozdíl. Zatímco u Android verze lze nastavit režim i manuálně, iOS varianta pouze respektuje nastavení systému. Pokud byste chtěli mít tuto aplikaci v jiném režimu než systém, máte jednoduše smůlu. Novinka je dostupná v nové aktualizaci.

logo-app Google Tasks: Get Things Done Zdarma iOS

Původní článek 11. 10.

V roce 2018 jsme se dočkali nové aplikace Úkoly Google, která z počátku nenabízela příliš mnoho. V tomto roce ale již přibyla podpora pro Gmail a došlo na několik úprav samotné aplikace. Jednou z očekávaných novinek je kompletní integrace do Google Kalendáře. Nyní ale vychází aktualizace aplikace, která přináší nový vzhled.

Úkoly Google

Opět jsme se dočkali tmavého vzhledu. Mnozí by asi uvítali kompletně černé prostředí, ale můžeme být rádi, že aplikace Úkoly Google již nemusí v noci sloužit jako osvětlení tváře, pokoje a širého okolí. Samotná aplikace postrádá jakékoliv nastavení, takže umístění volby vzhledu je trochu netradiční.

Nenachází v menu u profilů, kam se normálně dostanete přes levé tlačítko v dolní části obrazovky (tři čárky). Musíte požít pravé tlačítko (tři tečky), kde se ve spodní části nachází položka motiv. Zde si pak můžete vybrat světlé prostředí, tmavé nebo automatické. Pokud zvolíte poslední možnost, aplikace se bude přepínat podle nastavení celého systému.

V tuto chvíli by měla na vás čekat aktualizace aplikace v Obchodě Play. Měli byste vyhlížet verzi 1.7. Pokud ale nechcete čekat, můžete si stáhnout instalační APK balíček (instalujete na vlastní riziko).

logo-app Google Tasks: Any Task, Any Goal. Get Things Done Zdarma ANDROID logo-app Google Tasks: Get Things Done Zdarma iOS

Zdroje: 9to5google.com, gsuiteupdates.googleblog.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Erik Bezeréti

11. 10. 2019, 17:17

Vypadá to dobře :-). Tak teď ještě ten Gmail.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat