Značkové notebooky XIDU nyní v akci sponzorovaný článek

Značkové notebooky XIDU nyní v akci [sponzorovaný článek]
2019-12-04T16:29:34+02:00
• 4. 12. 2019

Máme pro vás skvělou zprávu! XIDU, inovativní společnost udělala velký krok na trhu s notebooky a tablety. Nabízí totiž cenově dostupné, vysoce kvalitní počítače s důrazem na notebooky s dotykovou obrazovkou. Nyní se rozhodla nabídnout velkou slevu v rámci akce Cyber Monday. Nyní tak máte obrovskou příležitost získat notebooky za nejnižší ceny.

Výrobky značky XIDU jsou celosvětově oceňovány za výbornou kvalitu a nízkou cenu. A právě s XIDU jsme se rozhodli pro vás připravit několik speciálních akčních nabídek!

XIDU 11,6palcový PhilBook Pro 2v1 s dotykovou obrazovkou

Za akční cenu si nyní můžete pořídit přenosný notebook s dotykovým displejem. Ten nabízí IPS displej s rozlišením 2 560 x 1 440 pixelů. Konstrukce je vyrobena z hliníkové slitiny. Díky univerzálnosti můžete notebook využívat jako tablet i počítač. 

Srdcem celého notebooku je procesor Intel J3355 Quad Core 2.0 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici je také 128GB SSD či operační systém Windows 10. 

Pokud si notebook zakoupíte prostřednictvím Amazon obchodu, zaplatíte mnohonásobně méně než u jiných prodejců. Standardní cena činí 7 588 Kč. Při použití našeho odkazu zaplatíte jen 6 893 Kč! Kupujte ZDE.

XIDU 14,1palcový PhilBook Max s dotykovým displejem

Za akční cenu si nyní můžete pořídit přenosný notebook s dotykovým displejem. Ten nabízí 14,1palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Konstrukce je taktéž vyrobena z hliníkové slitiny. Díky univerzálnosti můžete notebook využívat jako tablet i počítač. 

Srdcem celého notebooku je čtyřjádrový procesor Intel E3950 s taktem 2,5 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 8 GB. K dispozici je také 128GB SSD či operační systém Windows 10. Notebook je pak vybaven 1x Mini HDMI, 2 x USB 3.0, 1 x Microphone Jack, 1 x Bluetooth 4.2, 1 x MicroSD card slot, 802.11 ac/a/b/g/n, Webcam.

Pokud si notebook zakoupíte prostřednictvím Amazon obchodu, zaplatíte mnohonásobně méně než u jiných prodejců. Standardní cena činí 9 157 Kč. Při použití našeho odkazu zaplatíte jen 8 230 Kč! Kupujte ZDE.

XIDU Tour Pro Touchscreen Laptop Notebook

Za akční cenu si nyní můžete pořídit přenosný notebook s dotykovým displejem. Ten nabízí IPS displej s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů. Konstrukce je taktéž vyrobena z hliníkové slitiny. Díky univerzálnosti můžete notebook využívat jako tablet i počítač. 

Srdcem celého notebooku je čtyřjádrový procesor Intel 3867U 8. gen. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 8 GB. K dispozici je také 128GB SSD či operační systém Windows 10. 

Pokud si notebook zakoupíte prostřednictvím Amazon obchodu, zaplatíte mnohonásobně méně než u jiných prodejců. Standardní cena činí 10 505 Kč. Při použití našeho odkazu zaplatíte jen 9 346 Kč! Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat