Galaxy S10 Lite se potvrzuje skrze uniklý manuál aktualizováno

Galaxy S10 Lite se potvrzuje skrze uniklý manuál [aktualizováno]
2019-12-29T16:30:24+02:00
• 29. 12. 2019
1

Aktualizováno 29. 12.

Nějakou dobu se spekuluje o příchodu Galaxy Note 10 Lite, ale měli bychom se dočkat také modelu Galaxy S10 Lite. Po nějaké době zde máme další únik, který potvrzuje existenci této nepředstavené novinky. Konkrétně jde o schéma mobilu z manuálu.

Díky tomu se potvrzuje několik vlastností. Displej bude mít otvor pro kameru (32 MPx) v horní středové části. V zobrazovacím panelu také bude čtečka otisku prstů, jen není jisté, jestli se bude jednat o optickou nebo ultrasonickou technologii. Na zadní straně bude série tří kamer v obdélníkovém ostrůvku (48+12+5 MPx). Také bude k dispozici NFC a MST pro placení, ale již zde nebude technologie bezdrátového nabíjení.

Co se týče specifikací, předpokládá se použití Snapdragonu 855, 8 GB RAM, 128GB úložiště a 6,7palcový Full HD displej. O energii se má starat baterie s kapacitou 4500 mAh s podporou 45W nabíjení.

Aktualizováno 21. 11.

Na začátku měsíce jsme vás informovali, že společnost Samsung chystá smartphone Galaxy S10 Lite. Byť by se podle názvu dalo soudit, že se bude jednat o značně ořezaný top model, pravděpodobně nabídne moderní specifikace. Slovíčko Lite v tomto případě tak trochu ztratí význam. Nyní se informace více méně potvrzují, jelikož mobil prochází certifikací FCC, v rámci které se potvrzuje název novinky společně s kódovým označením SM-G770F.

Samsung novinku pravděpodobně představí v dohledné době, ale kdy se tak přesně stane, není známo. Je docela možné, že se společnost pokusí stihnout ještě vánoční období.

Původní článek 4. 11.

Na veřejnost se dostává čím dál větší množství informací přibližující zařízení Galaxy S10 Lite od společnosti Samsung. Připravovaný telefon stihl doposud projít testováním ve známém benchmarku Geekbench a také získal potřebnou certifikaci od vládní telekomunikační agentury Anatel v Brazílii. V rámci 10. generace série Galaxy bude zřejmě svádět boj s již odlehčeným modelem Galaxy S10e.

Ztráta významu Lite

Jestliže dáme dohromady všechny prozatímní specifikace, tak novinka by měla dorazit s 6,7palcovým displejem založeným na Super AMOLED technologii a ve FullHD+ rozlišení. Vnitřní šasi má vyplnit osmijádrový procesor Snapdragon 855 od Qualcommu, grafický čip Adreno 640 GPU a 8GB operační paměť RAM. Velikost interního úložiště sice není známa, ale můžeme nejspíš počítat s kapacitou 128 GB a podporou microSD karet.

Galaxy S10e

Zatímco dopředu nasadí 32megapixelovou kamerku na populární selfie snímky, tak zadní část získá celkem tři senzory složené z 48MPx, 12MPx a 5MPx snímače fotoaparátu. Podstatně vzroste kapacita baterie, která by mohla nabídnout velikost článku až 4 500 mAh. K tomu ještě připojí technologii rychlého 45W nabíjení. Závěrem lze dodat operační systém Android v nejnovější verzi 10 nebo tři růžné kombinace barev (bílá, černá, modrá).

Zdroje: gsmarena.com, sammobile.com, androidauthority.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Hakus von Tyros

29. 12. 2019, 16:55

Jo, jo.
Samsung se činní.
Těším se na Barcelonu.
Předpokládám, že to bude „nářez“.
Fold 2, Véčko, sluchátka, SGS 11/20(?) a hodinky Watch.
Paráda.
Nyní jde již „pouze“ o to, kde sehnat dobrou (!) druhou práci.
Ano, na technologické novinky jsem již od mlada ulítlý.
8bitové počítače Sharp a Sord to byli mé začátky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat