Galaxy Buds+ mohou dorazit již v únoru 2020

Galaxy Buds+ mohou dorazit již v únoru 2020
2019-12-22T16:40:49+02:00
• 22. 12. 2019

Samsung i při své velikosti musí být na trhu stále opatrný. I když jeho současný hlavní konkurent Huawei prochází obchodní válkou na území USA, jeho prodeje stále stoupají. Navíc se očekává, že s příchodem 5G modely bude Huawei na trhu ještě dominantnější. Jihokorejský technologický gigant si tak stále nemůže dovolit být laxní, zejména proto, že jiné čínské mobilní značky neustále nabízejí cenově dostupnější telefony s téměř prémiovým hardwarem. 

Galaxy Buds+ jako nová generace bezdrátových sluchátek

Již víme o nadcházejících modelech Galaxy S10 Lite a Note 10 Lite. K dispozici je také nový řada Galaxy S11, která by měla být uvedena v únoru příštího roku. Společně s tím také má dorazit druhá generace skládacího telefonu Galaxy Fold. 

Pokud jde ale o příslušenství, očekává se, že Samsung představí další generaci bezdrátových sluchátek Galaxy Buds. Další generace by měla být nazývána Galaxy Buds+. Několik uniklých informací nám prozrazují, že se žádných designových změn nedočkáme, naopak výrazného zlepšení se dočká kvalita zvuku. 

Nové Galaxy Buds+ mohou být představeny společně se třemi telefony Galaxy S11, Galaxy S11e a Galaxy S11+. Více informací nebylo zveřejněno, ale lze očekávat, že další generace skutečně dorazí.  

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat