Honor odhalil nový Band 5i

Honor odhalil nový Band 5i
2019-10-23T08:15:29+02:00
• 23. 10. 2019

S novým fitness náramkem přichází společnost Honor, která konečně našla způsob nabíjení nositelného zařízení bez nutnosti nošení s sebou USB kabelu a koncovky nabíječky. Novinku brzy můžete hledat v obchodech pod názvem Band 5i. Vzhledem k velmi nízké prodejní ceně nelze očekávat žádné nadstandardní funkce, i když méně nároční uživatele si nepochybně přijdou na své.

Jen to nejnutnější

Hlavní jednotka disponuje barevným a dotykovým TFT displejem s úhlopříčkou 0,96 palce a rozlišením 160 x 80 pixelů. Zobrazíte na něm najednou celkem až 30 znaků a nepřehlédnete ani jediné kapacitní tlačítko pro ovládání. Kromě snímače tepové frekvence TruSeen 3.5 dokáží hodinky změřit hladinu kyslíku v krvi. O celkovou výdrž se stará 91mAh baterie, u které čínský výrobce slibuje výdrž v rozmezí 7 – 9 dnů dle používání.

Nabíjení probíhá přes vlastní konektor ukrytý v jednom z pásků, který bez problému rovnou zapojíte do jakéhokoliv USB portu. V seznamu specifikací se také objevuje odolnost vůči vodě do 50metrové hloubky, možnost monitorování spánku, ovládání hudebního přehrávače nebo 9 různých režimů pro sledování aktivity během sportování. Prodej startuje od 1. listopadu za cenu okolo 22 dolarů (tj. cca 505 Kč) a na výběr bude ze tří barev (černá, růžová, zelená).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat