Aplikace Microsoft Váš Telefon dostane zajímavé novinky

Aplikace Microsoft Váš Telefon dostane zajímavé novinky
2019-10-02T15:00:32+02:00
• 2. 10. 2019

Zdroj: Microsoft

Aplikace Váš Telefon od Microsoft umožní telefonovat přímo z počítače, ale v tomto případě nečekejte nějaké přenesení funkcionality. V podstatě ze svého počítače s Windows uděláte jen sluchátko a mikrofon. Na druhou stranu se to může hodit, pokud pracujete na počítači a nechcete sahat po mobilním telefonu. Jak se ukazuje, můžeme se ale těšit na další zajímavé novinky.

Váš Telefon a novinky

Jednou z těch drobných ale zajímavý novinek bude indikátor stavu baterie. Vzhledem k tomu, že jsou zařízení propojena jen skrze internetové připojení, a ne kabel, tak zrovna informování o stavu baterie může být užitečné. Aplikace v počítači vás konkrétně upozorní třeba i na nízký stav energie.

Další novinka se bude týkat podpory smartphonů se dvěma SIM kartami. Konkrétně se zmiňuje Dual SIM režim, ale není zcela jasné, jestli se to bude týkat u zařízení s jednou fyzickou a druhou elektronickou SIM kartou. Další podstatná změna se bude týkat možnosti rychlého odpovídání na notifikace přímo z počítače.

Právě poslední zmiňovaná funkce se již objevuje nyní, a to i v případě redakčního zařízení, ale nemůžeme tvrdit, že by to vše fungovalo spolehlivě. Zřejmě je nutné provést ještě několik změn, abyste mohli z počítače napsat odpověď na nějaké upozornění v rámci komunikační služby přímo z počítače bez nutnosti sahat po mobilním telefonu.

Všechny tyto novinky jsou dostupné pro beta testery v rámci programu Insiders. Kdy a jestli se dostanou do stabilní varianty aplikace, není známo. Pokud se tak stane, můžeme novinky očekávat do měsíce, maximálně do dvou.

K používání potřebujete aplikace  Váš Telefon a Your Phone Companion.

Zdroje: androidcentral.com, twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat