O2 představuje neomezené datové tarify

O2 představuje neomezené datové tarify
2019-09-12T11:04:44+02:00
• 12. 9. 2019

Zdroj: O2

2

Mobilní operátoři Vodafone i T-Mobile již představili své nové neomezené datové tarify a čekali jsme, s čím nakonec dojde O2. Jak se dalo předpokládat, nabídka není překvapující, ani cenově nějak výrazně odlišná. Pokud se nechcete hlídat, kolik jste spotřebovali dat, tak budete muset z peněženky vytáhnout každý měsíc minimálně tisíc korun, ale ani tak nedosáhnete na skutečně neomezený datový tarif. Za takový si budete muset pořádně připlatit.

Vodafone: S novými neomezenými tarify je velmi spokojeno 73 % oslovených

Nové tarify od T-Mobile, neomezená data a volání i za 956 Kč

O2 a neomezené datové tarify

V základu se nabízí čtyři neomezené datové tarify. Respektive se u nich nenachází jakýkoliv FUP, ale u některých najdete rychlostní omezení. Ten nejlevnější se jmenuje Neo Bronzový a rychlost stahování i odesílání dat je omezena na 5 Mbps. Cena byla stanovena na 1099 Kč.

Neo Stříbrný přijde na 1299 Kč a rychlost se zastaví na 20 Mbps. Neo Zlatý nemá rychlostní omezení, budete tedy záležet na samotné síti, ale O2 uvádí, že lze dosáhnout až na 300 Mbps. Zde byla cena nastavena na 1599 Kč.

Všechny tyto tarify mají v ceně zahrnuté neomezené volání a SMS zprávy. O2 navíc přidává slevu na mobilní telefony, každý měsíc 50 Kč do O2 Knihovny a O2 Security na měsíc zdarma. K dispozici je ještě tarif Neo PLatinový, což je rozšířená verze Neo Zlatý. Navíc je zde 1 GB v zóně Top Svět a 600 minut volání do zahraničí. Cena se dostala na 2 499 Kč.

Všechny tyto tarify jsou s úvazkem na dva roky, ale pokud chcete mít trochu volnosti, musíte je pořídit v rámci balíčku O2 Spolu. Zde pak není jakýkoliv úvazek.

Zdroj: mobilmania.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Milan Šiler

13. 9. 2019, 8:19

Oni ty penize asi fakt nechteji. Je to krok spravnym smerem, ale s tema cenama k tomu masy fakt nepritahnou. Obzvlast kdyz za polovinu muze mit clovek treba 10-15GB, coz staci i relativne narocnym uzivatelum. A ja si radsi odpustim videa a zustanu u sveho tarifu 1,5GB za 140 Kč.

Keyser Söze

12. 9. 2019, 11:31

Nové tarify půjdou objednat až od pondělí 16.9.2019… a automaticky se vám smlouva prodlouží na 24 měsíců (tedy pokud už nějaký tarif na smlouvu máte, u nové smlouvy je to jasně taky 24 měsíců) Já tedy osobně počkám až jak dopadne novela zákona o přechodu k novému operátorovi protože pak by mě nová smlouva na 24 měsíců tolik netrápila :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat