iMessage se možná dočká nové funkce

iMessage se možná dočká nové funkce
2019-09-14T16:30:30+02:00
• 14. 9. 2019

iMessage je skutečně zajímavá platforma, prostřednictvím které lze zasílat zprávy. Kromě toho služba nabízí další funkce, včetně možnosti použití aplikací třetích stran. V praxi tak například můžete svému protějšku zaslat vtipné samolepky a podobně. Ovšem díky pokročilým funkcím, které hodlá Apple představit, by se mohlo iMessage stát ještě mnohem perspektivnější službou. 

iMessage by se mohl stát zajímavější službou

Nedávno totiž jeden z uživatelů oslovil přímo Craiga Federighio s dotazem, zda společnost Apple plánuje v rámci své služby iMessage představit nějaké novinky, konkrétně plánování zpráv. Craig Federighi na dotaz odpověděl poměrně rychle s tím, že se iOS skutečně nové funkce dočká. 

„To je něco, o čem jsme rozhodně v posledních měsících uvažovali (a stále uvažujeme)“ odpověděl Cragi Federighi na dotaz. Poté však podrobně popsal některé problémy, které musí Apple vyřešit, aby mohl funkci uživatelům nabídnout:

„Samozřejmě se zde nachází spousta překážek. Například: jak reprezentovat neodeslané zprávy, podpora pro mazání a úpravy čekajících zpráv, co dělat, když vám někdo pošle zprávu, když máte čekající odchozí zprávy a podobně.“

Uvidíme tedy, zda se Applu skutečně povede nové funkce do iMessage implementovat. Pokud ne ihned v rámci 19. září, kdy bude vydáno iOS 13, tak později. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat