Huawei se pochlubil novými P30 Pro s Androidem 10 IFA

Huawei se pochlubil novými P30 Pro s Androidem 10 [IFA]
2019-09-07T13:59:59+02:00
• 7. 9. 2019

Kromě procesoru Kirin 990 a sluchátek FreeBuds 3 ukázal Huawei v Berlíně i nové varianty současného modelu P30 Pro (recenze). Ty nejen že nabízí novou nadstavbu EMUI 10, založenou na Androidu 10, ale navíc přicházejí s inovovaným designem zadní strany.

Huawei P30 Pro v novém

Současný top model společnosti bude dostupný ve dvou nových variantách s názvy Mystic Blue a Misty Lavender. Oproti dosud prodávaným telefonům nabízí novinky odlišný design zadní strany. Vrchní část s fotoaparátem je stále lesklá a hází všelijaké barevné odrazy, zbylá většina zad však dostala matnou úpravu, což mimo jiné skvěle maskuje otisky prstů. Stále se jedná o skleněnou konstrukci, broušením však bylo dosaženo tohoto matného efektu.

Dle slov Richarda Yu, ředitele mobilní divize Huawei, byla inspirací pro nové barevné kombinace zejména příroda. Varianta Mystic Blue má připomínat přelom moře a oblohy na obzoru. Varianta Misty Lavender zase brala inspiraci ze západu slunce nad pláží.

Kromě toho dostanou jak nové, tak i stávající varianty drobné vylepšení fotoaparátu. Konkrétně v podobě aktualizace dorazí funkce „super noční selfie“, což lze chápat jako obdobu nočního režimu, akorát pro selfie fotoaparát. Nové varianty přijdou do prodeje ještě během září, a to s již předinstalovaným systémem Android 10 a nadstavbou EMUI 10. Na současné P30 Pro dorazí Android 10 později, přesné datum stanoveno nebylo.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat