WhatsApp bude možné používat na větším počtu zařízení

WhatsApp bude možné používat na větším počtu zařízení
2019-08-02T17:10:26+02:00
• 3. 8. 2019

Zdroj: WhatsApp

V poslední době se objevilo několik informací o budoucích novinkách kolem komunikační platformy WhatsApp. Měli bychom se dočkat nových aplikací, ale není známo, jestli se plánuje nový design pro všechny platformy. Buďme upřímní, současný vzhled je tak trochu zastaralý a zasloužil by si trochu oživit. Nyní se ale objevují další informace, kolem poměrně důležité funkce.

WhatsApp pracuje na nové desktopové verzi

Účet WhatsApp na větším počtu zařízení

Pokud chcete v dnešní době používat jeden účet WhatsApp na větším počtu zařízení, tak se maximálně nabízí webová verze. Ta ale vyžaduje, aby jste byli s mobilním telefonem neustále připojeni k internetu. Dle webu WABetaInfo, který aktivně sleduje dění kolem této komunikační platformy, se objevují náznaky nového systému přihlašování.

WhatsApp údajně začíná vyvíjet aplikaci pro iPad

Dle informací WABetaInfo bude možné využívat jeden účet WhatsApp na větším počtu zařízení. Díky tomu nebudete muset se na jednom smartphonu odhlásit a na dalším přihlásit. Novinka bude zřejmě koncipovaná jako součást budoucí aplikace pro iPad a Windows 10. Zejména budete moci například používat budoucí novou aplikaci pro Windows 10 bez toho, abyste měli mobilní telefon neustále připojeny k internetu.

Hlavní výhoda se také najde u tabletů, zejména pak u iPadů. Nový systém se prý aktuálně vyvíjí, přičemž není známo, jakým způsobem bude probíhat ověřování účtu. Je zde možnost, že se využije stejný systém jako dnes, tedy QR kód, případně se přistoupí k jednorázovému heslu nebo odkazu.

Dá se předpokládat, že se dočkáme i nového správce přihlášených zařízení, kde bude možné jednoduše odpojit aplikace na jiných zařízeních. Nyní si tedy musíme počkat, až WhatsApp oznámí novou funkci. Rozhodně se jedná o klíčové rozšíření, které musí společnost představit.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat