Spotify po letech konečně přináší rodičovskou kontrolu

Spotify po letech konečně přináší rodičovskou kontrolu
2019-08-20T18:00:09+02:00
• 20. 8. 2019

Pokud již nějaký ten pátek chcete dát svým malým ratolestem přístup ke službám Spotify, máme pro vás skvělou zprávu. Právě tato švédská hudební streamovací služba chystá novinku, prostřednictvím které to možné už bude.

Spotify vyslyšelo hlas lidu

Rodinný tarif by se dle informací měl dočkat nové funkce, po které uživatelé volají již celé roky. Ano správně, dočkáme se pravděpodobně rodičovské kontroly. V novém nastavení tak bude primární majitel účtu Spotify moci přepínat filtr explicitního obsahu pro libovolný podúčet. Jakmile bude funkce aktivována, uvedené podúčty nebudou moci tento filtr bez pomoci správce účtu deaktivovat. 

Přestože má společnost Spotify již několik let zabudován filtr pro explicitní obsah, bylo doposud možné jen mezi tímto obsahem přepínat pouze u jednoho uživatele. Nebylo tak možné vytvořit „dětský“ účet, který by mohl víceméně ovládat pouze majitel rodinného tarifu. 

Spotify ale kromě toho připravuje i funkci pod názvem Rodinny Mix. Jedná se o vlastní generovaný seznam skladeb, který samotná společnost připraví s tím, že si bude myslet, že tyto skladby budou celou vaši rodinu nejvíce zajímat. Pokud se tak budete například chystat na rodinný výlet, budete mít k dispozici playlist, který bude bavit celou vaši rodinu. 

Společnost mimo jiné uvedla, že veškeré tyto funkce budou k dispozici nejprve pro irský trh. Po několika dnech se pak rozšíří na další trhy.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat